Záloha skončila ve druhé lize na pátém místě

V neděli odehráli naši Lovci B poslední zápas sezóny ve 2. lize SVČ, když nastoupili proti celku Jablonce nad Nisou.

22. kolo 2. ligy mužů SVČ:

HK Lovosice – ElektroPraga Jablonec
27:24 (14:16)

Jablonec byl před tímto zápasem o jeden bod před námi a tak jsme věděli, že zápas nebude pro nás jednoduchý. Před utkáním v kabině trenéři určili sestavu s taktikou a zdůraznili, že na podzim jsme u nich prohráli a bylo by dobré, abychom ukončili sezonu vítězstvím. Do prvního poločasu Lovci, stejně jako v posledních zápasech, vstoupili velmi vlažně. Ve 13. minutě jsme prohrávali o 3 branky 5:8. Trenéři prostřídali několik hráčů v poli a to nám moc nepomohlo. Největší bolestí prvního poločasu u našich Lovců bylo neproměňování 100% šancí. Hrdlička v bráně naházel v prvním poločase celkem 7 míčů do rychlých útoků, ale bohužel jsme jen čtyři z nich proměnili. A to nám brankář soupeře ještě z proskoků vychytal další šance, a i proto jsme prohráli první poločas jen o dvě branky 14:16.

O přestávce jsme v kabině hráčům řekli, co dělají špatně a čeho se mají do druhého poločasu vyvarovat. Víme, že hráči mají na víc, než co předváděli v prvním poločase a tak jsme byli celkem v klidu. Do druhého poločasu jsme vstoupili tak, jak si trenéři přáli. Tvrdá obrana proměňování šancí a to se promítlo v náš prospěch. Soupeř dal první branku druhého poločasu až ve 12 minutě a to už jsme vedli 18:17. Koňařík v bráně neměl tolik práce jako Hrdlička v poločase prvním. Celý druhý poločas byl v naší režii a tak jsme se nakonec radovali z vítězného utkání v poměru 27:24. Hráčům patří poděkování za bojovnost a chuť poprat se o výsledek.

Pro mladé Lovce to byl poslední zápas ligové sezóny. Ve druhé lize jsme nakonec skončili na 5. místě, což vzhledem k výkonům ostatních týmů ligy nebyl až tak dobrý výsledek. Doufáme, že příští sezóna bude pro naše mladé Lovce úspěšnější.

Sestava a branky Lovců: Hrdlička, Koňařík – Franc 2, Mareš 2, Smetana, Machač 4, Malý 3, Konárik 8/2, Stach 4/2, Kalík 1, Hrdlička L. 1, Havlovec, Pěkný 2.

Branky ze 7m hodů: 4 – 0, vyloučení: 2 – 4, rozhodčí: Kasík, Pešek.

Tabulka a výsledky

Kategorie: aktuality, tým "B" Rubriky: