Záloha otočila utkání na poslední chvíli

V předposledním kole druhé ligy mužů zajížděli naši hráči k soupeři, kterému patřilo poslední místo v tabulce. Vítězství ale vybojovali až v závěrečné minutě.

21. kolo 2. liga muži SVČ:

HC Kolín – HK Lovosice B
26:27 (15:12)

Sobotní zápas Kolína se zálohou Lovosice se odehrál v sobotu ve 12:00 v Ledči  nad Sázavou. Zápas jsme dle papírových předpokladů měli vyhrát bez problémů, protože soupeř bivakuje na posledním místě tabulky. Domácí Kolín nás v prvním poločase nemile překvapil tvrdou obranou a vysokým proměňováním šancí. To naši Lovci byli v prvním poločase doslova tragičtí. Nehráli jsme svoji hru, tj. rychlé útoky, první a druhou vlnu, střelbu z dálky. I proto jsme zaslouženě prohráli první poločas 15:12.

Poslední dobou si jako realizační tým zvykáme na to, že soupeři necháváme první poločas, abychom ve druhé půli ukázali, co v nás je. Opět byla velká domluva v šatně. Hráčům jsme říkali, čeho se mají v druhém poločase vyvarovat, co dělají špatně a že nic není ztraceno. Druhý poločas začal stejně jak ten první, ve 3. minutě druhého poločasu jsme prohrávali už o 5 branek a schylovalo se k blamáži našeho celku. Trenér v tu chvíli prostřídal několik hráčů a to se projevilo na naší hře. Začali jsme hrát rychlou házenou a to se odrazilo i na výsledku. Domácí přestali našim hráčům stíhat a pomalými krůčky jsme manko začali ukrajovat. Více méně jsme až do 28. minuty druhého poločasu prohrávali. V posledních dvou minutách jsme tedy otočili nepříznivý výsledek.  Zápas měl určitý náboj, ze kterého pramenilo celkově 14 vyloučení na obou stranách. Myslím si, že rozhodčí zápas moc dobře nezvládli, i když nemohu říci, že by někomu účelově pomohli. V zápase se opět dařilo Černému a Macháčovi, bez kterých bychom hráli pravděpodobně na chvostu druholigové tabulky.

Poslední zápas této sezóny hrajeme v neděli 7. května doma v 16:00 hodin s Jabloncem nad Nisou. Ten je naším sousedem v tabulce a má na svém kontě shodný počet bodů (22bodů).

Sestava a branky Lovců: Hrdlička J., Koňařík – Franc 1, Mareš 1, Havel 1, Macháč 6, Černý 7/2, Konárik 3, Dlouhý, Kalík 4, Hrdlička L. 3, Smetana, Pěkný 1, Kapr.

Branky ze 7m hodů: 2 – 2, vyloučení: 7 – 7, rozhodčí: Navrátil, Šiška.

Tabulka a výsledky

Kategorie: aktuality, tým "B" Rubriky: