Starší dorost se loučí se sezónou vítězně

V neděli odehráli starší dorostenci v hale Chemik poslední zápas první ligy svojí soutěže proti týmu Jičína.

22. kolo 1. ligy st. dorostu:

HK Lovosice – HBC Jičín
33:17 (17:8)

V tomto utkání šlo o konečné umístění, ale hlavně rozloučit se vítězně s letošní zónou. Od úvodu zápasu si šli Lovci sebevědomě za vítězstvím a soupeře jasně přehrávali ve všech směrech. Kluci plnili vše, co jsme si řekli před zápasem počínaje brankářem, dobrou obranou a hlavně rychlým přechodem do útoku. Díky tomu byl poločas výsledkově jasný pro Lovce 17:8.

Obraz hry ve druhém poločase byl prakticky stejný, hráči Jičína i přes velkou snahu pouze sledovali, jak narůstá skóre Lovců. Do hry se dostali i kluci z mladšího dorostu, kteří také přispěli gólově ke konečnému vítězství 33:17.

Na závěr bych chtěl poděkovat všem hráčům za sice trochu nepovedenou, ale hlavně za týmově zvládnutou, loveckou sezónu a rozloučit se s přáním, lepšího vykročení do příštího ročníku.

Celkově se starší dorost umístil na sedmé příčce se ziskem 18 bodů. Mistrem ve starším dorostu se stal tým Zubří, druhé je Nové Veselí a třetí Dukla Praha.

Sestava a branky Lovců: Günl, Vodička – Durček 3, Vích, Heřmanovský 3, Timko 5, Malý 1, Štraus 6, Škromach 2/1, Prášil, Karlovec 2, Gebhart 1, Stach 4, Baičev 6.

Branky ze 7m hodů: 1 – 3, vyloučení: 2 – 0, rozhodčí: Kasík, Pešek.

Tabulka a výsledky