Podkrušnohorská liga minižáků

Za pořadatelství DHK Most proběhl další turnaj Podkr.ligy minižáků. Naši nejmladší házenkáři nezklamali a ve velmi oslabené sestavě získali po dvou vítězstvích a dvou prohrách třetí místo.

Předposlední turnaj Podkrušnohorské ligy, Most 21. května

Na turnaj jsme jeli s velkými obavami o výsledek. V sestavě chyběli čtyři hráči základní šestky a tak zodpovědnost zůstala na zbývajících hráčích. Ti ovšem nezklamali a pochvalu zaslouží za bojovnost a kolektivní výkon celého družstva. Opět se ukázalo, že každý je nahraditelný a absence lídrů může odhalit další osobnosti, které dosud nevynikli. Za jediný kaz na naší účasti lze považovat výsledek utkání s Baníkem Most, kdy v závěru chyběly síly a zbytečně jsme prohráli o branku. Chybějící síly se projevily hlavně při střelbě, neproměnili jsme dvě sedmičky a několik vyložených šancí. Díky této porážce budeme v posledním turnaji v Lovosicích bojovat s Baníkem o celkově bronzové třetí místo. V případě vítězství bychom byli ještě ve hře o stříbrné medaile.

Úspěšná sestava Lovosic:

v brance dobře hráli: Jáchym Toužimský a Krištof Kokkalidiss.

v poli výborně zahráli: Tomáš Křížek , Franta Krejza, Vašek Durek, David Trefný, Vašek Dvořáček, Ondra Bradáč, Jakub Gebhart ,Standa Gebhart, a Adam Skalický.

Výsledky Lovosic:

Lovosice – DHK Most 10:6 (os.3:3),
Lovosice – Chomutov (13:10) (os. 2:2),
Lovosice – Louny 8:17 (os.1:4),
Lovosice – Baník Most 9:10 (2:5)

Tabulka Turnaje :

1 Loko Louny 7 b
2. Baník Most 5 b
3. HK Lovosice 4 b
4. DHK Most 4 b
5. HK Chomutov 0 b

Tabulka celkem:
1. Loko Louny 56 b
2. HK Chomutov 34 b
3. HK Lovosice 25 b.
4. HK Most 23 b.
5. DHK Most 22 b.

Slavnostní zakončení soutěže proběhne na turnaji v Lovosicích 10.června