Páté kolo Žákovské ligy v Lovosicích

V neděli se v Lovosicích odehrálo další kolo Žákovské ligy starších žáků. V předposledním pátém kole se v hale Chemik představila pětice celků.

Žákovská liga starších žáků, 30. 4. Lovosice

Dne 30. dubna jsme odehráli další kolo Žákovské ligy starších žáků. Našimi soupeři byli: HCB KARVINÁ, HC ZLÍN, HC PARDUBICE A BANIK MOST. Bohužel se stále setkáváme se zraněními, které potýká hráče základní sestavy a to sice Marka Šumy, Tomáše Lopaty a Šimona Šmída. Na to se ale nemůžeme vymlouvat.

Šanci dostali další hráči a měli spoustu možnosti tuto šanci chopit za pačesy a ukázat, co v nich je. To se nám povedlo bohužel pouze v jednom utkání a to s rivalem z Mostu. Stále a stále se také setkáváme s tím, že chlapcům chybí potřebná vůle po vítězství a chuť dát do zápasu své maximum. Nutno pochválit opět brankáře Fandu Tietzeho, který nás opět držel svými zákroky od větších brankových rozdílů a  Páju Vojíře s Honzíkem Hronem. Ti se jako jedni z mála chytili své příležitosti a v konfrontaci se skoro o tři roky staršími chlapci si vedli velice dobře a statečně. Celkově se dá turnaj hodnotit jako velké zklamání, protože se nám opět nepodařilo získat ani bod a stále tak čekáme na první výhru v této soutěži.

Výsledky našich Lovců:

Lovosice – Karviná – 9:38 (4:19)
Lovosice – Most – 15:19 (8:10)
Lovosice – Zlín – 11:29 (3:17)
Lovosice – Pardubice – 22:25 ( 9:13)