Házenkářská sezóna končí, ale Lovci pokračují dále!

Nejen házenou je lovosický házenkář „živ“. Vedle sportu je Lovcům vlastní i pomáhat a poděkovat svojí účastí na dalších akcích svým příznivcům.

Lovci pokračují ve své cestě..

Přestože Cesta za snem našich Lovců je po nedělním střetnutí s týmem Zubří již u konce, náš tým rozhodně nezahálí. Již tradičně se účastníme dalších akcí, ve kterých se snažíme především pomoci potřebným. Co naše Lovce v nejbližší době čeká?

Terezínská cihla,
Terezín 27. května

Již loni se naši házenkáři představili na této akci v Terezíně a trenér Milan Berka zde vytvořil světový rekord v hodu do dálky v hodu cihlou „šancovkou“. Letos tak bude obhajovat svůj primát a na jeho cestě jej doprovodí i „jeho“ tým ve složení: nejlepší střelec extraligy Jiří Motl, mozek lovecké hry Jiří Bouček, nekompromisní obránce Dominik Miko, levoruká spojka Jiří Kalík a ochránce naší branky Jakub Koňařík. Na naše borce se můžete nejen přijít podívat, ale můžete se i sami soutěž zúčastnit v několika kategoriích. Přihlášky na Terezínskou cihlu najdete zde, všechny informace o akci pak na oficiálních stránkách.

Běh pro hospic,
Litoměřice 3. června

Již potřetí se naši Lovci zúčastní Běhu pro hospic, který pořádá Hospic Sv. Štěpána v Litoměřicích. Chybět nebudeme ani na startu čtvrtého ročníku akce a budeme moc rádi, když se k nám přidáte a po boku Lovců si zaběhnete některou z nabízených tratí. Registrace závodníků probíhá do 31. května a vybírat můžete z trati 3km, 9km nebo 1km trati určené pro běh s kočárky. Pro ty nejmenší je připraven také běh okolo hospice. Za naši loveckou družinu by měl být na startu tým 12 hráčů!! Klub vedle věcných cen pro vítěze jedné z mládežnických kategorií věnuje do dražby také originální lovecký dres. Buďte u toho s námi. Veškeré informace k běhu najdete zde.

Charitativní florbalový turnaj, Benátky nad Jizerou
9. – 10. června

Ani zde nebudeme poprvé a rádi se znovu přidáme k ostatním týmům, jejichž snahou je jediná věc: pomoci někomu, ke komu nebyl osud až tak úplně fér. Tentokrát bude lovecký tým podporovat „Cestu za snem“ jedenáctiletého sledge hokejisty z nedalekého Litvínova Filipa Veselého. Filip je klučina, který se narodil s poškozenými dolními končetinami. Do svých devíti let absolvoval celkem patnáct operací. Nohy se ale lékařům nepodařilo zachránit. Museli mu je amputovat. Filípek je ale neuvěřitelně statečný kluk. Na svůj osud si nestěžuje, naopak je rád, že může sportovat a hrát sledge hokej. Společně se mu pokusíme splnit jeho sen a „poslat“ jej na cestu do Ameriky na utkání NHL.

JSME MOC RÁDI, ŽE MŮŽEME BÝT TAM, KDE JE NÁS POTŘEBA! JSME JEDEN TÝM, MY A VY!