Záloha týmu Slavie porážku neoplatila

V osmnáctém kole druhé ligy mužů skupina Severní Čechy se chtělo naše béčko v Praze proti Slavii revanšovat za podzimní prohru z domácí palubovky.

18. kolo 2. liga muži SVČ:

HK Slavia Praha – HK Lovosice „B“
28:27 (15:12)

K zápasu jsme přistoupili s respektem k soupeři, ale zároveň natěšeni, neboť soupeř je v tabulce 2. ligy na 3. místě a na podzim si od nás odvezl oba body. K zápasu jsme přijeli jen s deseti hráči a tak jsme věděli, že zápas nebude pro nás jednoduchý. Při rozcvičování se nám v bráně zranil Arpád Gebur a tak jsme zápas odehráli nakonec jen v devíti lidech.

První poločas zápasu jsme odehráli v ne příliš vysokém nasazení, chyběla nám rychlost, přesnost střelby, důraz v obraně a i proto jsme první poločas prohráli celkem zaslouženě o 3 branky 15:12.

V přestávce trenér hráčům v poli naordinoval změny jak v obraně, tak v útoku, přidaly se změny rozestavení hráčů a to se v druhém poločase ukázalo jako dobré rozhodnutí. Druhá polovina byla z naší strany oproti prvnímu poločasu jako vyměněná. Hrdlička v bráně zavřel bránu a soupeř jen stěží dával branky. Naši hráči toho využili a soupeře jsme přehrávali. Velká škoda byla, že jsme celou řadu 100 % gólových šancí nedávali, jinak bychom v zápase sahali po vítězství. V poslední sekundě zápasu jsme házeli sedmimetrový hod, který jsme ale neproměnili a tak zápas domácí se štěstím vyhráli o jedinou branku 28:27.

Z hráčů jsme dnes hlavně ve druhém poločase měli dobrý pocit, u kluků jsme viděli bojovnost se srdíčkem. Příští zápas hrajeme s pátým týmem tabulky Pardubicím, kde nastoupíme v neděli 9. dubna od 17:30 hodin.

Sestava a branky Lovců: Hrdlička, Gebur – Pěkný 2, Černý 7, Prokop 2, Kalík 4, Kapr 1, Karlovec 3, Čech, Motejl 8/1.

Branky ze 7m hodů: 2 – 1, vyloučení: 1 – 1, rozhodčí: Matis, Artl.

Tabulka a výsledky

Kategorie: aktuality, tým "B" Rubriky: