Zájezd na semifinále v Plzni!

Vážení fanoušci, tak jak jsme avizovali po skončení posledního čtvrtfinálového střetnutí proti Karviné, organizuje klub pro svoje příznivce zájezd na utkání v Plzni.

Zájezd na utkání SF proti Plzni: 14. a 15. dubna

Klub HK Lovosice ve spolupráci s Fan Klubem HK Lovosice pořádá výjezd na utkání pro všechny příznivce Lovců. Díky finanční podpoře a příspěvku obou subjektů je cena zájezdu 100Kč! Věříme, že této nabídky využijete a pojedete s námi podpořit naše hráče. V ceně zájezdu není vstupenka na utkání, kterou si každý z účastníků zakoupí individuálně přímo na místě! Nemusíte se bát, že by vstupenky nebyly, pro účastníky zájezdu bude blokována kvóta! Pro další zájemce z řad lovosických fanoušků, kteří pojedou autem, můžeme vstupenky blokovat také – počty prosím hlásit na email lkanturkova@seznam.cz.

Upozorňujeme všechny zájemce, že zájezd se uskuteční pouze při naplnění kapacity autobusu! Věřím, že tentokrát již výlet zrealizujeme a vytvoříme našemu týmu důstojné prostředí hodné semifinálové série.

Přihlášky na oba výjezdy na vrátnici SH Chemik. Přihláška je platná až po zaplacení částky zájezdu! Při přihlášení tedy rovnou zaplatíte příslušnou sumu! Přihlašovat se můžete od pondělí 10. dubna odpoledne do čtvrtka 13. dubna odpoledne! Přihlášky platné a možné pouze osobně na vrátnici sportovní haly! Na výše uvedeném emailu se rezervují pouze vstupenky pro ty, kteří pojedou po vlastní ose!

Základní informace

Termíny utkání: pátek 14. dubna 18:00, sobota 15. dubna 17:00
Odjezdy autobusů: pátek 15:00, sobota 14:00 od SH Chemik
Cena zájezdu: 100 Kč / osoba (cesta Lovosice-Plzeň-Lovosice)
Vstupenky: každý individuálně přímo v Plzni, klub zajistí kvótu pro fanoušky.

Ceny vstupenek na zápasy v Plzni najdete zde.