Starší dorostenci vezou z Nového Veselí dobrý výsledek

Těžké utkání čekalo na tým staršího dorostu. V rámci osmnáctého kola zajížděli na palubovku druhého celku tabulky z Nového Veselí.

18. kolo 1. ligy st. dorostu:

Sokol Nové Veselí – HK Lovosice
32:29 (19:13)

V sobotu 1. dubna odjeli hráči Lovců STD k dalšímu venkovnímu utkání do Nového Veselí. Povzbuzeni domácí výhrou nad týmem Plzně šli Lovci odhodlaně i do tohoto zápasu. Hned od úvodního hvizdu se hrála rychlá a vyrovnaná házená. Naši Lovci drželi s favoritem krok až do 20. minuty, pak ale soupeř dostal výhodu přesilové hry. Po návratu našeho vyloučeného hráče jsme dokázali znovu srovnat stav zápasu, ale ve zbytku poločasu jsme pak hráli dokonce dvojnásobné oslabení.  Hráči Veselí toho využili a odskočili pěti brankami v řadě na 15:10. A díky tomu dopadl poločas 19:13 pro domácí.

I přes velkou snahu Lovců se druhý poločas pouze dohrával. Vždy když se nám podařilo se soupeři brankově přiblížit, přišlo další lovosické oslabení. Naši kluci se ale nevzdali a dokonce v závěrečném finiši dokázali stáhnout na konečných 32:29.

Tímto bych chtěl všem hráčům poděkovat za předvedený výkon. V dalším kole jedeme do Frýdku-Místku. Ten je v tabulce jedenáctý a přivítá Lovosice v sobotu 8. dubna od 13:30.

Sestava a branky Lovců: Günl, Vodička – Kovář, Durček, Dojčinovič, Timko 2, Prokop 2, Malý 2, Štraus 1, Škromach 4, Karlovec 3/1, Holubec 2, Stach 7/1, Baičev 6.

Branky ze 7m hodů: 4 – 2, vyloučení: 3 – 7, rozhodčí: Uhlíř, Veselý.

Tabulka a výsledky