V regionálním derby úspěšnější soupeř

Ve dvacátém kole druhé ligy mužů přivítali Lovci B nedaleký tým Chemičky Ústí nad Labem. V jeho týmu nastupuje i několik našich odchovanců.

20. kolo 2. liga muži SVČ:

HK FCC Město Lovosice – TJ Chemička Ústí n./L.
28:29 (12:17)

Odehráli jsme hodně nešťastný zápas se soupeřem, který nás na podzim porazil i na své palubovce. Na domácím hřišti jsme jim chtěli porážku vrátit. První poločas zápasu se nám vůbec nepovedl. Alfou a omegou posledních zápasů je špatná obrana a hodně technických chyb hlavně od hráčů, kteří mají šanci hrát za A tým, a i proto jsme ostudně prohráli první poločas 12:17.

O poločase v kabině trenér chlapům opět promluvil do duše a to zabralo. Do druhého poločasu hráči nastoupili jako vyměnění. Zlepšil se důraz v obraně, střelba z dálky a rychlé protiútoky, na které klademe velký důraz. Ve dvacáté minutě druhého poločasu jsme nejenom smazali velké manko z prvního poločasu, ale dokonce vedli o 3 branky. Soupeř odcházel hlavně fyzicky a toho jsme chtěli využít. Jenže díky technickým chybám a neproměňováním 100% šancí jsme ze zápasu udělali drama. V poslední minutě zápasu (čas 29:30, skóre 28:28) jsme chtěli míč v klidu dohrát na zakončení v posledních vteřinách. Ale zbytečně ukvapený náskok z křídla, který jsme bohužel neproměnili dal soupeři šanci na rychlý protiútok. Z toho padl rozhodující gól. Utkání, které jsme měli vyhrát, jsme tedy na konec prohráli 28:29. Příští zápas hrajeme venku v sobotu 29.4 v 10:45h s Kolínem.

Sestava a branky Lovců: Hrdlička, Koňařík – Havel, Mareš, Dlouhý 5, Machač 5, Černý 7, Konárik 3, Kalík 5, Kapr 2, Pěkný 2.

Branky ze 7m hodů: 0 – 0, vyloučení: 1 – 2, rozhodčí: Lorenc, Štrebl.

Tabulka a výsledky

Kategorie: aktuality, tým "B" Rubriky: