Ani z Pardubic body nevezeme

V devatenáctém kole druhé ligy mužů cestovala naše záloha na palubovku Pardubic. Ty byly před utkáním o příčku před naším celkem.

19.kolo 2. liga muži SVČ:

1. HK Pardubice – HK Lovosice B
31:25 (20:13)

Do Pardubic jsme přijeli opět v okleštěné sestavě a tak nás ani zde nečekal lehký zápas. V utkání se nám vůbec nepovedl důraz v obraně, na který jsme hráče upozorňovali a domácí od začátku ukazovali, že body z Pardubic si neodvezeme. K tomu se přidalo množství našich neproměněných šancí z první i druhé vlny rychlého protiútoku. První půle zápasu skončila ostudným skóre 20:13 pro domácí. Dostat 20 branek za poločas opravdu není dobrá vizitka. Nedařilo se ani našim brankářům, byť na jejich omluvu je třeba podotknout, že naše obrana jako by ani nebyla.

Do druhého poločasu jsme chtěli po hráčích alespoň snížení hrozivého navyšování skóre, což se podařilo a utkání nakonec skončilo jen šestibrankovým mankem 31:25. Mladým Lovcům se nedá upřít snaha, ale proti silnějším mužstvům to nestačí. Pochvalu zaslouží Kalík, který dal 13 branek a byl autorem 40% lovosických střel. Velkou bojovnost předvedl Černý.

Další utkání hrajeme v neděli 23. dubna od 16 hodin v domácím prostředí proti Ústí nad Labem. To má na svém kontě stejný počet bodů jako náš tým a určitě v tomto zápase již chceme bodovat.

Sestava a branky Lovců: Hrdlička, Vodička – Prokop 4, Mareš, Pěkný, Černý 5/1, Kalík 13, Kapr, Karlovec 1, Motejl 2.

Branky ze 7m: 5 – 1, vyloučení: 2 – 1, rozhodčí: Čapek, Kahoun.

Tabulka a výsledky

Kategorie: aktuality, tým "B" Rubriky: