Jak si vedou Lovci na Prague Handball Cup 2017?

V Praze probíhá 26. ročník velkého mládežnického turnaje Prague Handball Cup a my vám přinášíme průběžné výsledky našich týmů.

Prague Handball Cup – po sobotě 15. dubna

Starší dorostenci
V nejstarší kategorii nastoupili naši hráči v 6. skupině a z pěti utkání se jim podařilo získat 3 výhry. Horší skóre (stejného bodového zisku dosáhly ještě další dva týmy) je bohužel odsoudilo na čtvrtou příčku a zahrají si tak v play-off skupiny B. V jejím osmifinále se zítra utkají na Děkance v 15:15. Průběžné výsledky můžete sledovat zde.

Mladší dorostenci
V šestičlenné skupině podlehli Lovci pouze vítězi skupiny, srbskému celku Crvena Zvezda. Postupují tak do hlavní fáze ze 2. místa a v neděli je čekají dvě utkání o postup: v Letňanech proti švýcarskému Bernu od 8:50 a na stejném místě ve 13:30 proti litevskému Taurasu. Průběžné výsledky můžete sledovat zde.

Starší žáci
Náš tým obsadil čtvrtou příčku se ziskem 4 bodů a stejně jako na starší dorostence jej čekají zápasy ve skupině B. Tady narazí na Julisce ve 12:20 na italské Palazzolo, pokud by uspěli, zahrají si pak osmifinále B v 16:25 ve stejné hale. Průběžné výsledky můžete sledovat zde.

Mladší žáci
Bez ztráty kytičky prošli základní skupinou a radují se tak z první příčky ve skupině. V hale na Třebešíně budou v neděli bojovat o postup dále proti maďarskému celku XVI. Ker. KMSE (8:50) a švédskému Lugi (11:10). Průběžné výsledky sledujte zde.

Minižáci
Také minižáci se probojovali do hlavní fáze, když ve skupině se sedmi týmy obsadili třetí postupovou příčku. V hlavní fázi (dějiště Hamr-Bráník) je čeká „česká“ skupina: 14:05 Tatran Litovel a 16:24 Dukla Praha II. Průběžné výsledky sledujte zde.

Držíme všem našim týmům palce, aby se jim druhá fáze turnaje vydařila!