Nejmenší Lovci budou na PHC bojovat o 3. místo!

Třetím dnem pokračuje dnes v Praze turnaj Prague Handball Cup. Tři z pěti našich týmů postoupily včera do hlavní fáze, další dva pak do „B“ finálové skupiny. Jak se jim dnes dařilo?

Prague Handball Cup 2017 – Lovci po neděli.

Starší dorostenci
Starší dorostenci dnes rozehráli play-off skupiny B. V osmifinále porazili belgický Schoten 14:11 a čekalo je utkání čtvrtfinále proti slovinskému Koperu. Ještě minutu a půl před koncem byl stav 13:13. Pak ale následovalo naše vyloučení a soupeřova proměněná sedmička. Až do konce zápasu pak žádný z týmů neskóroval a Koper se tak radoval z postupu do semifinále. Naši házenkáři na turnaji končí. Výsledky najdete zde.

Mladší dorostenci
Na mladší dorostence po postupu do hlavní fáze čekala tříčlenná skupina. Pouze její vítěz pak postupoval do osmifinále turnaje. V prvním utkání Lovci podlehli švýcarskému Bernu 13:17. Ale protože Švýcaři v dalším zápase prohráli, tak naše naděje na postup dále žila. Museli jsme ale litevský Tauras porazit o pět a více branek. To se nakonec podařilo a  po výhře 18:12 jsme se mohli radovat z postupu do osmifinále. V tom byl již nad naše síly srbský celek Novi Beograd a po prohře 12:20 naši Lovci na turnaji se ctí končí. Výsledky najdete zde.

Starší žáci
Na starší žáky čekalo v play-off skupiny B utkání s italským Pallamano Palazzolo. První poločas byl poměrně vyrovnaný a skončil výhrou soupeře o tři branky. V tom druhém jsme již ale nedokázali vzdorovat a Italům podlehli 12:22. Výsledky starších žáků najdete zde.

Mladší žáci
Naši Lovci postoupili do hlavní fáze turnaje a stejně jako na mladší dorostence na ně čekali dva soupeři v postupové skupině a hře o osmifinále. S oběma (maďarský a švédský tým) si poradili bez problémů (výhry 22:12, 22:16). V osmifinálovém utkání se potkali s německým celkem Odenwald/Spessart. V poločase prohrávali Lovci o pět branek, aby nakonec soupeři podlehli 16:27. Výsledky najdete zde.

Minižáci
Naši nejmenší postoupili z prvního místa ve skupině. V boji o semifinále je čekala česká tříčlenná skupina ve složení Lovosice, Litovel, Dukla Praha II. Litovel jsme porazili o 3 góly, Duklu dokonce o 5 branek. V semifinále jsme bohužel narazili na jasného favorita turnaje, maďarský tým Kézilabda Utánpótlás Sport Kft. Výborný výkon soupeře poslal do finále Maďary, náš tým bude v pondělí od 11:10 bojovat o 3. místo (hala Letňany III) proti celku Jičína. Držte nám palce! Výsledky minižáků najdete zde.