Záloha proti druhému týmu tabulky bez bodu

V sedmnáctém kole druhé ligy mužů hostili naši Lovci soupeře z horních pater tabulky, druhý celek soutěže Mladou Boleslav.

mub_cn005

2. liga muži SVČ:

HK Lovosice B – TJ AŠ Mladá Boleslav
29:31 (17:18)

V neděli  ve  14 hodin jsme odehráli domácí zápas v hale Chemik, kde jsme přivítali soupeře z Mladé Boleslavi. Soupeř je ve 2.lize SVČ na druhém místě, takže jsme čekali těžké utkání, nicméně do všech zápasů jdeme s cílem zvítězit a to jsme chtěli po hráčích i při dnešním střetnutí. Do utkání jsme vstoupili vlažně a to soupeř toho využil k dvoubrankovému vedení. Vedení ale Mladé Boleslavi nevydrželo dlouho a brzy jsme srovnali stav utkání . První poločas byl jako na houpačce, hráči v útoku hráli dobře, ale obrana se nám nedařila a toho soupeř využil k jedno brankovému vedení v prvním poločase 18:17.

Průvan v kabině, který udělal trenér, si naši Lovci nevzali k srdci a druhý poločas byl jako přes kopírák. Ani brankáři nás dnes bohužel nepodrželi a tak jsme nakonec zápas prohráli zaslouženě o dvě branky 31:29. Příští utkání hrajeme v neděli 2. dubna od 15 h v Praze na Slavii. V tabulce nám patří šestá příčka.

Sestava a branky Lovců: Hrdlička, Koňařík – Kapr, Mareš, Machač 3, Pěkný 1, Černý 4/1, Konárik 7, Karlovec, Kalík 8, Timko 3, Prokop 1, Čech, Motejl 2.

Branky ze 7m hodů: 1 – 3, vyloučení: 2 – 2, rozhodčí: Artl, Gebauer.

Tabulka a výsledky

Kategorie: aktuality, tým "B" Rubriky: