Víkend lovosických minižáků

Nejmenší lovosičtí házenkáři hráli v sobotu Ligu 4+1 Ústeckého kraje  v Lounech a v neděli Podkrušnohorskou ligu  6+1  v Chomutově.

Víkend lovosických minižáků 11. a 12.března 2017

Nejmenší lovosičtí házenkáři hráli v sobotu Ligu 4+1 Ústeckého kraje  v Lounech a v neděli Podkrušnohorskou ligu  6+1  v Chomutově. I když ne vše bylo dokonalé (předvedené výkony), byli trenéři vcelku spokojeni. V sobotu se velmi dobře prezentovali hráči týmu Lovosice II, sehráli všechna utkání většinou se staršími soupeři a to velmi vyrovnaná. Můžeme je pochválit za bojovnost a snahu. I družstvo Lovosice I nezklamalo, kromě zápasu s celkem Loun, kdy je soupeř přehrál ve všech směrech.

 Louny – sobota 11.3.Ústecká liga mini

Sestava Lovosice I – Krištof Kokkalidis ,občas i Jakub Burša – Gebhart Jakub, Gebhart Standa, Skalický Milan, Křížek Tomáš (všichni ročníky 2007), Vojta Toman (2006).

Sestava Lovosice II – Trefný David ,střídali se však i jiní hráči – Holman Patrik, Chomát Václav, Řehoř Adam, Palán Filip, Šenk Pavel, Tunkel Jan, Bradáč Ondřej (všichni 2007 a 2008).

Chomutov – neděle 12.3.  Podkrušnohorská liga 6+1 mini.

Lovosické družstvo podobně jako v sobotu nezvládlo zápas s celkem Loun. Odevzdaný výkon a velké množství technických chyb znamenaly velkou porážku. Ostatní zápasy zvládlo družstvo vcelku dobře a dokázalo ve dvou zápasech po prohře v prvním poločase zvítězit. V konečném hodnocení skončilo naše družstvo v turnaji na druhém místě a v celkové tabulce soutěže se posunulo na bronzovou příčku. To lze považovat za nečekaný úspěch a mělo by to být pro lovosický tým povzbuzením k ještě lepším výsledkům. Bude k tomu stačit oproštění se od nervozity a dokázat při zápasech prodat to, co předvádí většina hráčů při tréninku.

Sestava Lovosic: Krištof Kokkalidis a Samuel Šírek (díky jejich výkonům jsme vybojovali druhé místo v turnaji) – David Srba, Matěj Fornbaum,  Tomáš Křížek – opory týmu, dobře je doplňovali Jakub Gebhart , Standa Gebhart, Franta Krejza, Adam Skalický, Matěj Reska, Ondra Bradáč, Hrabánek Martin, Dvořáček Václav.

Výsledky Lovosic:

Lovo : HK Most 10:9 (os. 6 min. 3:3)
Lovo : Louny 9:23 (os. 2:7)
Lovo : DHK Most 17:12 (os.6:2)
Lovo : Chomutov 14 : 13 (os.5:6).

 Pořadí v turnaji:

  1. Louny 8b,
  2. L.ovosice 6 b.,
  3. Chomutov 4 b.,
  4. HK Most 1b,
  5. DHK Most 1b

Pořadí po 5.turnaji:

  1. Louny 42 b.,
  2. Chomutov 31 b.,
  3. Lovosice 18 b.,
  4. DHK Most 16 b,
  5. HK Most  13 b.