Starší dorostenci v důležitém zápase vítězní

Starší dorostenci nastoupili k dalšímu utkání na domácí palubovce v hale Chemik, kde je čekal důležitý duel proti Talentu Plzeň.  

1. liga st.dorostu:

HK Lovosice – Talent Plzeň
24:22 (14:11)

Plzeň byla naším sousedem v tabulce, a proto jsme v tomto zápase rozhodně chtěli bodovat. Od začátku bylo na mladých Lovcích vidět, že hrají o důležité body. Nervozita jim svazovala ruce a nedokázali se výsledkově od soupeře odpoutat. Po oddechovém čase jsme kluky uklidnili a ti pak konečně začali hrát zodpovědně a tím dokázali odskočit na poločasových 14:11.

Do druhé půle jsme chtěli vlítnout a rozhodnout hned na začátku, ale bohužel se to nepodařilo. Hráčům, od kterých se očekává, že potáhnou tým se vůbec nedařilo, kupili technické chyby, a tak po zbytek zápasu zůstali na střídačce. Do hry byli zapojeni hráči z mladšího dorostu. Soupeř využil naší improvizace a utkání vyrovnal, jak herně, tak i výsledkově.

Ale díky bojovnosti a i trošku štěstí, které se konečně přiklonilo na naší stranu, jsme závěr zvládli a zvítězili 24:22. V dalším kole nás čeká druhý tým tabulky Nové Veselí, na jehož palubovce hrajeme v sobotu 1. dubna od 14 hodin.

Sestava a branky Lovců: Günl, Vodička – Kovář, Vích, Durček, Timko 1, Prokop 4, Malý 2, Štraus 8, Škromach 1, Karlovec 1/1, Prášil, Dojčinovič 2, Baičev 5/1.

Branky ze 7m hodů: 2 – 3, vyloučení: 3 – 2 (ČK Tyrpekl), rozhodčí: Artl, Gebauer.

Tabulka a výsledky