Mladší žáci mají za sebou další kolo Přeboru Ústeckého kraje

Desáté kolo přeboru Ústeckého kraje proběhlo v sobotu 25. března 2017 v Ústí n.L., vynechávala družstva Liberce.

Přebor Ústeckého kraje ml.žáků, Ústí nad Labem 25. 3. 2017

V turnaji jednoznačně zvítězili Loko Louny před Baníkem Most a HK Lovosice II. HK Lovosice I obhájili čtvrtou příčku před domácími Tygry. Hráno první poločas 10 minut osobky, druhý poločas 20 minut zónové obrany. Tabulka je zkreslena nestejným počtem odehraných zápasů.

HK Lovosice II – Tygři Ústí n.L.   33:9 (10:4, 23:5)

V úvodním utkání byl až příliš velký rozdíl v rychlosti a technice.

HK Lovosice II – Loko Louny 20:22 (10:9, 10:13)

V nervózní osobce plné technických chyb se soupeři stále střídali ve vedení, i když Lovosice byly o malý krůček vepředu (10.min 10:9). Do druhé části nastoupily jiné Lovosice. Jejich hra ztratila plynulost a nápad a tak Louny snadno překlopily skóre (13.min 11:13). Proti pohybu a rychlosti Loun působili lovosičtí v obraně staticky a bez spolupráce a nebyli schopni uhlídat lounského Pavlíčka (autor 14 branek !!!). V útočné fázi se Lovosicím vytratil moment překvapení a zcela vymizela střelba z dálky. V dalším průběhu oba soupeři na branku ve vlastní síti stačili vždy odpovědět (20.min 14:16), ale lounští byli stále o krok vepředu (25. min 17:20) a po zásluze zvítězili.

HK Lovosice II – Baník Most 23:24 (9:14, 14:10)

Nemastný výkon z utkání s Louny si Lovosice přenesly i do utkání s Mostem. Nadšeně hrající Most využil rozpadu rychlé a důrazné hry Lovosic a měl drtivý nástup do osobky (3.min 2:7, 6. min 3:9). Ani ve druhé části ze sebe Lovosice nedokázali setřást křeč a stále prohrávali o 3 – 4 branky. Teprve v samém závěru mohutně dotahovaly. Neproměněná sedmička v poslední minutě utkání symbolicky potvrdila špatný výkon družstva v celém turnaji.

HK Lovosice II – HK Lovosice I    32:22 (11:7, 21:15)

Utkání, ve kterém převažovala snaha obou družstev dát branku před snahou ji nedostat.

HK Lovosice I – Loko Louny 17:26 (9:9, 8:18)

Mladší družstvo Lovosic proti favoritovi nastoupilo nebojácně. V osobce byla hra i skóre vyrovnané díky rychlosti a pohybu obou družstev. Utkání bylo i v úvodu druhé části vyrovnané (20. min 15:16). Pak ale Lovosičtí přestali stačit vysokému tempu hry a tak se prosadila větší síla a rychlost Loun.

HK Lovosice I – Baník Most 20:27 (9:10, 11:17)

Mladší opět nastoupili nebojácně. V osobce hráli vyrovnanou partii (10.min 10:11), i ve hře předváděli sympatický výkon, vytvářeli si šance, které bohužel neproměňovali a soupeř trestal z rychlých útoků.

HK Lovosice I – Tygři Ústí n.L. 16:10 (6:4, 10:6)

Mladší družstvo Lovosic se rychlostí a technikou prosadilo proti silové házené domácích

Starší družstvo opustila radost a uvolněnost ve hře. Hra ztratila plynulost a důraz a zejména spolupráci v obraně.  Mladší nutno pochválit za snahu a rychlost, o lepší výsledky se připravují malým důrazem v obraně a nepřesnou střelbou. Všichni hráči se zapsali do tabulky střelců.

SESTAVA Lovosice II

Adam Agler, Zábranský – Hron, Pokorný Tadeáš, Vojíř, Bereš, Matyáš Agler, Šafránek, Vaverka, Král, Toman,  Šváb,

SESTAVA Lovosice I

Hromada, Samuel –  Zámyslický, Hanzal, Černý, Křížek, Pokorný Tomáš, Drašnar, Mach, Tučka,  Bereš, Karlík,  Pilney,                                    

Trenéři: Trefný, Vodička, Hron