Devátá výhra Lovců B v soutěži

V šestnáctém kole druhé ligy mužů cestovala naše záloha na půdu předposledního celku soutěže Náchodu. Lovci v utkání potvrdili roli favorita, i když druhý poločas se jim příliš nevydařil.

16. kolo 2. ligy mužů SVČ:

Náchod „B“ – Lovosice „B“
25:28 (10:16)

K utkání jsme přijeli v pozměněné sestavě oproti minulému zápasu s Duklou Praha. To však neznamená, že jsme nepřijeli na východ Čech pro vítězství. Do zápasu jsme vstoupili se stejnou taktikou jako proti Dukle. První poločas jsme soupeře víceméně nepustili k ničemu. Hráči dobře bránili, využívali technických chyb domácích a hráli rychlé protiútoky, které soupeř nebyl schopen zastavit. roto jsme poločas vyhráli o 6 branek 16:10.

Ještě v desáté minutě druhého poločasu jsme vedli nad Náchodem o 8 branek a schylovalo se k debaklu domácích. Jenže jak to u nás bývá, přišel útlum jak v obraně tak v útoku, což využili domácí ke zlepšenému výkonu a domácí nakonec prohráli jen o 3 branky 25:28. Hráči nás svým výkonem v druhé půli zápasu zklamali a to hlavně v obraně. Proti tak slabému týmu jako je Náchod B by se to nemělo stávat. Příští zápas hrajeme v neděli 26 března od 14 hodin doma proti druhému týmu 2.ligy Mladé Boleslavy.

Sestava a branky Lovců: Hrdlička, Gebur – Mareš, Pěkný 3, Černý 3, Konárik 6, Kalík 8, Semerád 1, Čech 3, Motejl 4/3.

Branky ze 7m hodů: 1 – 3, vyloučení: 4 – 5, rozhodčí: Halada, Sovová.

Tabulka a výsledky

Kategorie: aktuality, tým "B" Rubriky: