Kemp házenkářských nadějí Nymburk

25. ledna se ve sportovním centru Nymburk sešlo 53 hráčů z České Republiky, aby trenérům předvedli své dovednosti a poprali se o místo v nově vznikajícím týmu hráčů do 17 let.

Ústecký kraj nominoval do Nymburka 7 hráčů. Jarda Trkovský, Kilián Malý, Dan Dojčinovič, Vašek Kovář, Honza Durček, Kuba Donát a Tomáš Jelínek (všichni HK FCC MĚSTO LOVOSICE, Jarda hostuje z LOUN). Hráči se mezi konkurencí vůbec neztratili. Velmi příjemně překvapil Jakub Donát, který přijel jako náhradník až druhý den ráno. Celý program absolvoval s bravurou a ukázal svůj potenciál. 6 hráčů se dostalo do týmu ELITE a věříme, že 2 hráči dostanou pozvánku na dubnový kemp v Jičíně.

Zařazení hráčů do elite týmů je dobrá vizitka házené ústeckého kraje a práce RHC Lovosice, které se o talentované hráče stará. Je to také pochvala pro všechny trenéry, kteří se klukům věnovali od začátku jejich hráčské kariéry. Věřím, že tento kemp hráče nakopne k další práci. Kluci zvládli nejen herní část, ale také testování, překážkovou dráhu a soutěž sedmimetrových hodů.

JMÉNO TESTOVÁNÍ BODY UMÍSTĚNÍ TÝM
DURČEK Jan 36 2. místo Elite 1
TRKOVSKÝ Jaroslav 30 6. místo Elite 2
MALÝ Kilián 22 21. místo Super 1
DOJČINOVIČ Daniel 19 30. místo Elite 2
KOVÁŘ Václav 18 31. místo Elite 1
JELÍNEK Tomáš 18 32. místo Elite
DONÁT Jakub 15 37. místo Elite 1
Kategorie: aktuality, mládež, RHC