Starší dorostenci se s Karvinou o body podělili

K dalšímu zápasu 1. ligy STD přijel v neděli 4.12.2016 do haly Chemik silný tým Karviné. Naši Lovci chtěli soupeře zaskočit agresivní obranou a rychlou druhou vlnou.

 10.kolo 1.ligy st.dorostu:

HK Lovosice – HCB Karviná
24:24 (17:11)

Karvinští byli zjevně touto naší hrou z počátku zaskočeni a možná i z jejich strany došlo k lehkému podcenění našeho výkonu. Kluci plnili vše, co si před zápasem řekli a svou hrou si vytvořili až šesti brankový náskok. Do poločasu tento brankový rozdíl zdárně udrželi 17:11.

Do druhé půle soupeř vstoupil s úplně jiným herním nasazením. Nepustili naše Lovce do sebemenšího zvýšení skóre a značně přitvrdili v obranné fázi. Naopak na naší straně došlo opět ke zbytečným technickým chybám, ze kterých soupeř trestal rychlými útoky. Podařilo se jim rychle snížit brankový rozdíl a posléze i vyrovnat. Od této chvíle to byl boj o každý míč. Soupeř odskočil o dva góly 20:22, ale naše kluky to naštěstí nerozhodilo a během dvou útoků srovnali a vzápětí šli i dovedení 23:22. Nakonec jsme se rozešli smírně a s vyrovnaným výsledkem 24:24.

Tento výsledek, ale hlavně předvedená hra, by měla být pro naše kluky velkým povzbuzením do dalších zápasů. V dalším kole jedeme do Jičína, kde hrajeme utkání 11.kola v neděli 11. prosince od 15hodin.

Sestava a branky Lovců: Günl, Vodička – Poráč 7, Vích 1, Timko, Prokop 5/1, Malý 2/2, Dojčinovič, Škromach, Jetenský, Karlovec 4, Gebhart, Stach 2, Baičev 3.

Branky ze 7m hodů: 4 – 1, vyloučení: 4 – 2, rozhodčí: Hájek, Mošna.

Výsledky a tabulka