V předehrávce starší dorostenci porazili tým Kopřivnice

V sobotu 17. prosince hostili naši starší dorostenci v předehrávce druhého jarního kola celek Kopřivnice.

13.kolo 1.ligy st.dorostu:

HK Lovosice – KH Kopřivnice
34:29 (19:16)

Do utkání vstoupili kluci s vědomím nutnosti bodovat a tím přezimovat v klidném středu tabulky. Ihned od úvodního hvizdu se ukázalo, že to nebude lehké utkání i vzhledem k tomu, že nám přibylo další zranění. Nicméně naši Lovci drželi se soupeřem krok a skóre se lehce přelévalo z jedné strany na druhou. V obraně jsme byli nedůrazní a v útoku se opět kupili technické chyby. I přes tyto naše nedostatky jsme v poločase vedli 19:16.

Na začátku druhého poločasu se obraz hry moc neměnil až  do doby, kdy soupeři vyloučili dva hráče a my jsme zdárně využili tuto přesilovku a vytvořili jme si čtyřgólový náskok. Od té doby začala fungovat obrana a i díky důležitým zákrokům brankáře jsme začali soupeře přehrávat. Závěr zápasu byl velice nervózní, ale naši kluci vše ustáli a zvládli dotáhnout konec zápasu k vítězství 34:29. Za to patří našim klukům velký dík a poděkování za bojovnost.

Nyní čeká na dorostenecké týmy stejně zimní přestávka. Po ní se Lovci představí ve dvanáctém kole (18. 2.) v Úvalech. 

Sestava a branky Lovců: Günl, Vodička – Holubec, Kovář 4, Prokop 4, Malý Š. 9, Dojčinovič 1, Škromach, Jetenský 4, Karlovec 7, Gebhart 3, Baičev 2.

Branky ze 7m hodů: 0 – 0, vyloučení: 2 (ČK Baičev) – 3, rozhodčí: Navrátil, Šiška.

Tabulka a výsledky