Podpořte lovosickou mládež při nakupování – je to jednoduché!

Asi jste si všimli novinky na našich webových stránkách v podobě lišty na hlavní stránce oficiální stránky Lovců www.hazenalovosice.cz . Jedná se o tenkou lištu zcela v horní části stránky aktualit.

image-proxy

Chceme vám všem poděkovat za to, že stojíte za naším týmem, bez vás bychom nebyli kompletní! A protože věříme, že vám na nás záleží, nachystali jsme novou možnost, jak nás resp. naši mládež můžete podpořit.

Kasa.cz, Baťa.cz, Invia nebo Dáme jídlo!

Podpořte nás při nákupech na internetu – nebude vás to stát nic navíc! Nakupovat můžete na více než 500 e-shopech, kde koupíte téměř cokoliv – od svetru, přes parfém, televizor, dovolenou a nebo si objednáte jídlo domů.

Jak na to?

1. Před nákupem půjdete na stránky našeho klubu

2. Na liště  (zcela nahoře – pokud se vám nezobrazuje v prohlížeči Internet Explorer, zkuste Google Chrome nebo Mozilla) vyberete e-shop, na kterém chcete nakoupit (máme jich tam více než 500!)

3. Nakoupíte, jak jste zvyklí

To je celé. Nestojí vás to ani korunu navíc a Lovci Lovosice dostanou část peněz z ceny vašeho nákupu. Vybranou částkou pak podpoříme mládežnické aktivity v našem klubu!

Nakupovat se dá i anonymně, takže pokud nechcete, nemusíte se nikam registrovat. A můžete o této možnosti říci i svým přátelům – ať nenakupují „zbytečně“!

Díky za vaší podporu. JSME JEDEN TÝM, MY A VY!

Kategorie: aktuality