„Někdy musíte spadnout na dno, protože na tom dně je něco, co jste měli najít“

Skvělého výsledku dosáhli naši mladší dorostenci, kteří v sedmém kole soutěže porazili druhý tým tabulky.

Lovo-mld-FM-07

7.kolo 1.ligy ml.dorostu:

HK Lovosice – SKP Frýdek-Místek
35:31 (17:14)

Hodnocení trenérů týmu.

My jsme našli odvahu, chuť a sílu vyhrát. Dvě výhry z osmi utkání není moc, ale je to víc než nula a my jsme konečně ukázali, že hrát umíme. Potýkáme se s nedostatkem hráčů a zraněními, ale statečně bojujeme. Čtyři utkání jsme vydrželi se soupeři držet krok 50 minut. Dnes jsme konečně zvládli hrát s nadšením, elánem celých 60 minut.

Neřešili jsme výsledek, počet branek ani úspěšnost v útoku. Snažili jsme se soustředit na agresivní obranu a rychlý přechod do útoku. Opět se nám vstup do utkání vydařil jako v minulých zápasech. Ale tentokrát jsme si výhru v poločase pohlídali. I když se náš pěti brankový náskok zmenšil na rozdíl 3 gólů 17:14. V prvním poločase byl stoprocentní Venca Kovář, který dal 4 branky ze 4 pokusů, jednu nepovedenou střelu měl Jarda Trkovský (4 branky z 5 střel) a Honza Durček si připsal 6 branek, na které potřeboval 9 střel. Nevyrobili jsme moc technických chyb, dařilo se nám získat míče a obrana pomohla v brance Lukášovi, který díky nemoci nastoupil po týdenní tréninkové absenci. Hráli jsme tak dobře, protože jsme konečně fungovali jako tým, a ne jako hráči, kteří hrají vedle sebe. Velký díl práce odvedl Karel Holubec, který se po zranění vrátil do týmu.

O přestávce jsme si řekli, že nesmíme polevit, musíme nastoupit stejně jako na začátku utkání a všichni musíme překonat únavu, chybu jednotlivce a zabojovat jako by to bylo poslední utkání života. To se to hraje, když dáte branku, každou minutu. Soupeř sice vzdoroval. Vycházela mu jen střelba z pravého křídla, a to bylo bohužel (možná bohudík )jediné místo, které se nám nedařilo ubránit. Naštěstí nás Tomáš dvěma skvělými zákroky podržel v brance a my jsme mezi 50.-52. minutou vstřelili 4 branky v řadě a ubránili vlastní branku. Posledních 8 minut sice patřilo soupeři, ale díky náskoku a vůli po výhře jsme už 2 body nepustili. Po 7 prohraných utkáních zazněla lovecká hymna i z úst mladších dorostenců.

Bouřlivá atmosféra dorosteneckým zápasům chybí. Dnes bylo publikum osmým hráčem v poli a my vám za podporu děkujeme. Naše utkání najdete na TV.com. Další střetnutí hrají naši hráči v sobotu 26. listopadu od 13:30 hodin ve Velké Bystřici.

Sestava a branky: Lukáš Vítek, Tomáš Jelínek, Fanda Tietze – Jan Durček 8, Tomáš Jetenský 7, Jakub Donát, Jarda Trkovský 8, Jan Heřmanovský 2, Kilián Malý 1, Karel Holubec 2, Václav Kovář 7, Dan Dojčinovič, Michal Burgr.

Realizační tým mladších dorostenců: Václav Karlovec, Václav Franc, David Bičiště, Andrea Řezníčková.

Tabulka a výsledky