Jednoznačné vítězství starších dorostenců

Také starší dorostenci nastoupili ve svém utkání proti Frýdku-Místku a k naší radosti dokázali napodobit své mladší kolegy.

std-16-lovo-fm

8.kolo 1.ligy st.dorostu:

HK Lovosice – SKP Frýdek-Místek
26:14 (15:5)

V neděli 20.11.2016 se v hale Chemik odehrál pro naše Lovce velmi důležitý zápas s týmem z Frýdku Místku, který byl v tabulce na osmém místě se čtyřmi body. My jsme na svém kontě měli ještě o dva body méně.

Zápas se od začátku vyvíjel z obou stran velmi opatrně. Domácí i hosté sázeli na hru  v postupném útoku a prakticky jsme neviděli rychlé zakončení z trháku ani z druhé vlny. V tomto zápase se konečně dařilo i v obraně, kde vše dirigoval skvělým výkonem Marek Gebhart. Hra Lovců byla velmi disciplinovaná a skóre 15:5 v prvním poločase o tom také hovoří.

Ve druhém dějství už naši hráči spíš kontrolovali hru a udržovali si stále deseti brankový náskok. Ovšem je třeba poznamenat, že v obraně opět výrazně polevili. Další zápas nás čeká 27.11.2016 ve Strakonicích.

Sestava a branky Lovců: Günl, Vodička – Poráč 3, Vích 2, Durček, Timko 1, Prokop 8/3, Malý 2, Škromach 2, Jetenský, Karlovec 3, Gebhart, Stach 3, Baičev 2.

Branky ze 7m hodů: 3 – 1, vyloučení: 4 – 3, rozhodčí: Polák, Škarda.

Tabulka a výsledky