Extraliga nemá nového lídra, na čele zůstávají i nadále Lovci!

Ani po desátém kole nemá extraliga nového lídra, když po přesvědčivém vítězství na palubovce Frýdku-Místku drží naši Lovci vedoucí pozici v soutěži.

Zdroj: SKP Frýdek-Místek

Zdroj: SKP Frýdek-Místek

10.kolo extraligy mužů:

SKP Frýdek-Místek – HK FCC Město Lovosice
22:31 (9:14)

(komentář ze stránek ČSH resp. ze zprávy zaslané SKP Frýdek-Místek)

Vyrovnaný stav utkání vydržel ve Frýdku-Místku pouze do 6. minuty. Hosté si postupně začali budovat náskok, který byl v určitých místech hry až sedmibrankový. Lovci předváděli ukázkovou házenou, fungovaly dobrá obrana, rychlý přechod do útoku a taky precizní postupná fáze. Naopak domácí se trápili, takřka se nebyli schopní dostat dál, než na hranici 7,5 metrů. Tyto střely pak končily v náručí hostujícího brankáře, který posílal své mužstvo do rychlých útoků. Skóre se v prvním poločase zastavilo na hodnotě 9:14 pro Lovosice. Obraz hry se v druhém poločase nezměnil. Domácí Orli se sice sympaticky snažili riskantní hrou rozdíl umazávat, nicméně technické chyby a neproměňování šancí umožnily Lovosicím náskok naopak zvýšit. Hosté si tak díky tomu mohli dovolit prostřídat prakticky celou lavičku. Z utkání před televizními kamerami si tak odvezli zpět domů vlakem body Lovci.

V dalším kole přivítáme doma nováčka soutěže z Nového Veselí. Utkání se odehraje v sobotu 19. listopadu od 17hodin. Ještě předtím sehrajeme osmifinále Českého poháru, ve kterém ve středu 16. listopadu od 19:30hodin hrajeme proti Lokomotivě Plzeň (na její palubovce).

Děkujeme znovu všem našim fanouškům za jejich podporu a budeme se na vás těšit v sobotním domácím střetnutí. Přijďte znovu zaplnit halu Chemik, JSME JEDEN TÝM, MY A VY!

Nejvíce branek SKP: Gřešek 6/4, J. Dyba 4, Rajnoha 4. Rozhodčí: Horáček, Novotný. Sedmimetrové hody: 4/4 – 2/3. Vyloučení: 3:3. Diváci: 328.

Sestava a branky Lovců: Hrdlička, Adamík – Franc, Landa 1, Havel, Sýkora 1, Motl 6, Bičiště, Chroustovský 1, Klimt 13, Konárik, Miko, Malý 4.

Aleš Chrastina, trenér Pepino SKP Frýdek-Místek: „Největším problémem pro nás byla útočná fáze. Neprosazovali jsme se ze spojek, nedostávali jsme míče do křídel, a tak měly Lovosice s námi jednoduchou úlohu. Lovosice nás dnes jasně přehrály, laciné branky z rychlých útoků, dobrá obrana. Nám se pozitiva dnes nehledají dobře.“

Milan Berka, trenér FCC Město Lovosice: „Měl jsem trochu obavy, jestli se po reprezentační přestávce dostaneme do našeho tempa. I když byl začátek trochu pomalejší, tak jsme to zvládli. S dnešním výkonem jsem spokojen, fungovala nám spolupráce obrany a brankáře, díky tomu jsme dávali branky z rychlých útoků, a tak nás to nestálo moc sil.“

 

Kategorie: aktuality, tým "A" Rubriky: ,