Starší dorostenci své bodové konto nerozšířili

Naši starší dorostenci nastoupili v posledním utkání proti týmu z konce tabulky Talentu Plzeň. Bohužel ani tentokrát se jim nepodařilo bodovat.

std-plzen

1.liga st.dorostu:

Talent Plzeň – HK Lovosice
25:20 (13:18)

Hodnocení vedení týmu:

V neděli 23.10.16 jsme zajížděli na palubovku posledního celku Plzně. Hned v úvodu zápasu jsme se ujali vedení 2:0.  Po zisku míče jsme šli do rychlého útoku a doufali v další zvýšení skóre. Bohužel se tak nestalo. Soupeř ihned po naší technické chybě snížil brankový rozdíl a v tu chvíli začal přebírat vítězné otěže v tomto zápase. Na hře Lovců se začala projevovat nervozita a začaly se kupit chyby v obraně. I v útočné fázi jsme byli bezradní. Po oddechovém čase se hra nezlepšila a už jsme vyhlíželi konec poločasu, který skončil 13:8 pro domácí.

V prvním poločase jsme přišli o Dominika  Štrause, který se po dopadu zranil a musel postoupit vyšetření v nemocnici. To ukázalo vážné zranění s následnou nutnou operací.

Tímto přejeme Dominikovi brzké uzdravení a poděkování p. Heřmanovskému za odvoz do nemocnice. Trenér se snažil o přestávce  klukům vysvětlit, že je to hlavně na nich, aby konečně s výsledkem něco udělali. Do druhého poločasu Lovci vlétli opravdu s velkým nasazením a s chutí zápas otočit. Do 7.min. jsme nedostali ani gól a naopak jsme smazali soupeřův náskok a vyrovnali na 13:13. Opět se začalo od začátku a jedinou myšlenkou bylo – odskočit, zlomit odpor soupeře a vyhrát. Bohužel od tohoto okamžiku, kdy jsme dostali Plzeň na dno a my sami jsme měli psychickou výhodu, přišly opět naše individuální chyby. Kluci přestali hrát svou hru a soupeř opět odskočil o pět branek a už si pohlídal výsledek do konce zápasu, který skončil 25:20.

Je to již pátá porážka v řadě a my jen doufáme, že si kluci o reprezentační pauze odpočinou a dají se znovu dohromady, aby do konce podzimu konečně urvali nutné body.  Další utkání hrajeme doma s Novým Veselím po reprezentační pauze 13. listopadu od 14hodin (hala Chemik).

Sestava a branky Lovců: Günl, Vodička 1 – Vích, Durček, Timko 1, Prokop 6, Malý, Štraus, Škromach 2, Karlovec 1, Gebhart, Stach 6, Baičev 3/1.

Branky ze 7m hodů: 0 – 1, vyloučení: 2 – 5, rozhodčí: Deml, Dvořáček.

Tabulka a výsledky