Starší dorostenci si se soupeřem neporadili

Ve třetím kole první ligy staršího dorostu se naši házenkáři v domácím prostředí utkali s týmem z Ostravy.

std-2-10-2016

3.kolo 1.ligy m.d.:

HK Lovosice – Sokol Ostrava
28:31 (13:17)

Komentář vedení týmu:

V neděli 2.10.16 k třetímu kolu STD přijel do haly Chemik tým z Ostravy. Domácí Lovci nastoupili v plné sestavě i s uzdravenými rekonvalescenty, zatímco soupeř dorazil „pouze“ s osmi hráči. Kdo si ve chvíli nástupu obou družstev myslel, že to bude jednoznačný zápas, tak se hluboce mýlil. Už od úvodního hvizdu bylo jasné, že tomu tak nejspíše nebude. Začátek zápasu Lovcům vůbec nevycházel, nedařilo se jim zachytit soupeřův důrazný nástup. Naše obrana byla slabá, vázla komunikace, přistupovali pozdě k hráčům, nedokázali zachytávat odražené míče. V útočné fázi byla až na výjimky naše hra bez myšlenky a na náhodu. Jednoduše řečeno – nevycházelo nám vůbec nic. Po oddychovém čase v 15.min. se hra sice zlepšila, ale hosté si ohlídali výsledek poločasu (13:17).

Po přestávce naši Lovci přece jen chtěli dokázat, že se tak lehce nevzdají a že ze zápasu ukořistí alespoň jeden bod. Zlepšenou hrou v obraně a zvýšenou aktivitou ve hře do předu přinutili soupeře k chybám, ze kterých si vynutili vyloučení na jejich straně. Začali stahovat brankové manko, ale i přes velkou snahu se víc nepodařilo – ukazatel skóre se v závěru zastavil na konečných 28 : 31.

Po třech kolech tak máme na svém kontě zatím jednu výhru a dvě porážky. K dalšímu zápasu zajíždíme na horkou půdu do Prahy na Duklu.  Zde hrajeme v sobotu 8. října od 14hodin.

Sestava a branky Lovců: Günl, Vodička – Poráč 4, Vích, Timko 4, Prokop 4, Malý 1, Štraus 2, Škromach, Richter, Karlovec 4, Gebhart, Stach 1, Baičev 4.

Branky ze 7m hodů: 0 – 4, vyloučení: 1 – 4, rozhodčí: Podzimek, Vlk.

Tabulka a výsledky: