Starší dorostenci v Praze neuspěli.

V sobotu 8.10.2016 zajížděli starší dorostenci do Prahy k zápasu s Duklou s odhodláním překvapit soupeře s agresivní obranou a rychlým útokem.

std-dukla-lovosice

4.kolo 1.ligy st.dorostu:

HC Dukla Praha – HK Lovosice
37:26 (18:15)

Od počátečních minut zápasu to tak i skutečně vypadalo. Hráči Dukly byli zjevně zaskočeni naší hrou a po celou dobu prvního poločasu naši Lovci drželi s favoritem krok. První poločas končil se slušným závěrem 15:18 pro domácí.

Do druhého poločasu jsme šli s lehkým optimismem a očekáváním. Bohužel naši kluci nezachytili vstup soupeře, ten je se svou zvýšenou aktivitou přinutil k chybám v obraně ale i v útočné fázi. Díky naším technickým chybám a nedůslednosti při bránění přišla série rychlých útoků, kterými soupeř okamžitě trestal. Tím se mu podařilo odskočil na hrozivých 30:18, to běžela 16. min. a od této chvíle se už zápas dohrával bez dramatických zvratů.

I přes porážku chceme kluky pochválit zejména za předvedenou hru v prvním poločase. Našim vroucím přáním je, aby právě tento výkon předvedli v sobotu na domácí palubovce, kdy nás čeká zápas se Zubřím. Zápas se hraje v hale Chemik v sobotu od 19hodin.

Sestava a branky Lovců: Günl, Vodička – Poráč 3, Vích, Timko 3, Prokop 4, Malý 6/1, Štraus, Škromach, Richter 3, Karlovec 3, Gebhart, Jetenský 2, Baičev 2.

Branky ze 7m hodů: 2 – 1, vyloučení: 5 – 4, rozhodčí: Lorenc, Štrebl.

Tabulka a výsledky