Minižáci bojovali v hale Chemik

V lovosické sportovní hale se odehrál další – již třetí podzimní turnaj Ústecké ligy 4+1. Zúčastnila se všechna přihlášená družstva, tzn. že se představilo celkem 10 týmů.

HF2015 -18

Turnaj Ústecké ligy 4+1 – Lovosice 22.října 2016.

V lovosické sportovní hale se odehrál další – již třetí podzimní turnaj Ústecké ligy 4+1. Zúčastnila se všechna přihlášená družstva, celkem tedy 10. Hrálo se ve dvou skupinách. Na hřišti 1 skupina složená z: Lovosice I, Chomutov I, Louny I, DHK Most I, Baník Most. Hřiště dvě obsadila družstva Lovosice II, Louny II, DHK Most II, Chomutov II a Tygři Ústí. Viděli jsme bojovná a vcelku vyrovnaná utkání, je vidět u všech dětí značný pokrok ve výkonnosti oproti prvnímu turnaji.

Družstvo Lovosice I (složené z ročníků 2006): Jáchym Toužimský – brankař, dále Matěj Fornbaum, Václav Durek, David Trefný, David Srba, Kristina Johanovská, Tomáš Křížek. S výkonem všech hráčů byli trenéři tentokrát vcelku spokojeni. Lepší byla hra opět v útočné fázi. V obraně se dařilo, dokud byly síly. U většiny hráčů dochází k rychlému vyčerpání a pak chybí vůle naplno bojovat a důsledně přistupovat k soupeři při osobní obraně. Na morálně volních vlastnostech a celkové fyzické kondici bude nutno značně zapracovat.

Družstvo Lovosice II: (převážně ročníky 2007 a 2008): Samuel Šírek v brance se střídal s Jakubem Buršou, dále: Martin Hrabánek, Standa Gebhart, Jakub Gebhart, Adam Skalický, Adam Hrdlička, Ondra Hlaváč. Tato parta si udržuje vysokou bojovnost a snahu prosadit se zatím ve všech odehraných turnajích. Je nutno je pochválit za snahu plnit pokyny trenérů a jejich herní projev se každým zápasem zlepšuje. V dalším treninkovém procesu je třeba zlepšit technickou dovednost a všestrannou sportovní vyspělost.

Turnaj dobře rozhodovali starší žáci HK Lovosice pod vedením Václava France. Patří jim dík za dobře zorganizovaný turnaj.

Trenéři: Jan Šváb, František Čech