Lovci zůstávají jediným neporaženým celkem!

Neporazitelnost Lovosic trvá i po sedmém extraligovém kole, ve kterém Lovci přivítali Zubří.

7. kolo:

HK FCC Město Lovosice – HC ROBE Zubří
33:30 (19:14)

Začátek zápasu přinesl vyrovnané skóre, k prvnímu trháku nasadili domácí v 11.minutě, kdy Bouček zvyšoval na 7:3. Výraznější náskok pak Lovosice dokázaly udržet po celý první poločas. Do druhé půle vstoupilo naopak skvěle Zubří a po osmi minutách svítil na světelné tabuli již jen těsný náskok domácích 21:20. V dalších minutách se ale Lovcům i díky vynikajícímu výkonu Motla podařilo Zubří znovu odskočit a po celý zbytek zápasu si pak udržovali minimálně dvoubrankový rozdíl. Nakonec Lovosice zvítězily 33:30 a jako jediný celek zůstávají v extralize neporaženi.

Hráčem utkání nemohl být dnes vyhlášen nikdo jiný než autor třinácti branek Jiří Motl. Celému týmu ale patří absolutorium za bojovnost a všem fanouškům poděkování za podporu! V dalším utkání jedeme na palubovku Mistra ČR z posledních dvou let Plzně, kde se představíme 23. 10. od 10:30 hodin. V domácím prostředí přivítáme Hranice netradičně již v pátek 28. 10. od 17hodin. JSME JEDEN TÝM, MY A VY!

Komentář trenéra Lovosic – Václav Toman: „rád bych pochválit celý tým za výborný výkon a my jsme samozřejmě spokojeni s dalšími dvěma body. Vyzdvihnout musím především Jirku Motla, který nedal soupeřově obraně šanci a střílel naše důležité branky. My jsme měli v zápase jednu hluchou fázi, kdy soupeř změnil obranný systém a my jsme pak měli problém vstřelit branku. Ale dotáhli jsme zápas do vítězného konce a všem našim klukům patří velká gratulace.“

Komentář trenéra Zubří – Andrej Titkov: „gratuluji domácím k vítězství v dnešním utkání. Lovosice dokázaly naplno využít stávající herní formy a o svém vítězství rozhodly v podstatě již v prvním poločase. My jsme se ve druhé půli snažili dohnat náskok soupeře, ale už se nám to přes veškerou snahu nepodařilo.“

Sestava a branky Lovců: Adamík, Hrdlička, Koňařík – Landa 1, Havel, Kalík, Sýkora 1, Motl 13/2, Motejl, Bouček 7, Bičiště 3, Chroustovský, Klimt 4, Konárik, Miko.

Nejlepší střelci Zubří: Reček 8, Hrstka 7/3, Douda 5.

Rozhodčí: Bubeníček, Bečička.

Sedmimetrové hody: 2/2 – 4/4, vyloučení: 3 – 2, diváků: 718.

Kategorie: aktuality, tým "A" Rubriky: ,