Lídr tabulky si z Lovosic odvezl oba body

V pátém kole první ligy staršího dorostu přivítali naši házenkáři vedoucí celek ligové tabulky.

std-lovo-zubri

5.kolo 1.ligy st.dorostu:

HK Lovosice – HC Zubří
27:35 (15:19)

Bylo jasné, že utkání bude hodně těžké, ale naši kluci byli odhodlaní dát do zápasu všechno. Hráči Zubří od začátku zápasu hráli rychlou a fyzicky náročnou házenou. Naší Lovci se jejich nasazeného tempa nezalekli a drželi se soupeřem krok. Ve 25. minutě prvního poločasu jsme však měli hluché místo a soupeři se podařilo odskočil o čtyři branky a tím poločas skončil 15:19.

Do druhého poločasu jsme šli s odhodláním navázat na výkon před přestávkou a tím zdramatizovat utkání. To se skoro vyplnilo kluci hráli odvážně dopředu a zlepšenou hrou v obraně začali umazávat brankovou ztrátu. Naši soupeři viditelně znervózněli a začali dělat chyby, které se nám dařilo trestat. V jednu chvíli se zdálo, že by vyrovnaný stav mohl zůstat až do samého závěru, ale bohužel i přes srdnatě bojovný výkon našich kluků, opět přišla pasáž v 55. – 60. minutě, kdy jsme udělali několik technických chyb a tím se připravili o bodování v zápase.

Konečný výsledek 27:35 je příliš krutý za předvedený výkon našich Lovců v tomto zápase. V dalším kole jedeme do Plzně, kde hrajeme v neděli od 15hodin.

Sestava a branky Lovců: Günl, Vodička – Dojčinovič 2, Vích, Durček 1, Jetenský, Prokop 7/2, Malý, Štraus 4, Škromach, Karlovec 3, Gebhart, Stach 7/1, Baičev 3.

Branky ze 7m hodů: 3 – 2, vyloučení: 5 – 6, rozhodčí: Navrátil, Šiška.

Tabulka a výsledky