Starší dorostenci porazili na úvod tým Úval

I pro starší dorostence začal o víkendu nový soutěžní ročník. V prvním kole hostili naši hráči v domácí hale nováčka soutěže, družstvo Sokola Úvaly.

starsi-dorost

1.kolo 1.ligy st.dorostu:

HK Lovosice – Sokol Úvaly
31:19 (13:8)

Úvodní minuty zápasu byly z naší strany značně nervózní. Klukům se v podstatě nic nedařilo.  Herně se přizpůsobili uspávací taktice soupeře, kazili přihrávky, padaly jim míče, neproměňovali vyložené šance a dostávali laciné góly. Lovci se trápili a tím dovolili soupeři držet krok. Za stavu 5:5 si vzal náš trenér oddychový čas a po důrazné domluvě se naše hra o něco málo zlepšila. Od této chvíle se hráči více soustředili na příkazy trenéra, obrana fungovala lépe a i střelecky se nám začalo dařit.  Díky takto zlepšené hře a zvýšené aktivitě přišla vyloučení na straně soupeře. Ve dvojnásobné přesilovce se nám podařilo odskočit na poločasové skóre 13:8.

Do druhé půle vlétli kluci jako správní Lovci a díky aktivní a agresivní hře přinutili soupeře k chybám, které jsme bleskově trestali z trháků a rychlou druhou vlnou. Rozhodl úsek mezi  12.- 18. minutou, kdy jsme nedostali ani jeden gól a naopak nás naše šestigólová rychlá série poslala do bezpečného vedení 26:15. I díky tomu jsme pak již v klidu zápas dotáhli do vítězného konce.

V dalším kole jedeme v sobotu 24. září do Kopřivnice.

Sestava a branky Lovců: Bredfeld, Vodička – Poráč 6/1, Vích, Durček, Timko 3, Prokop 5, Malý 1, Štraus 8, Škromach 1, Karlovec 4/1, Gebhart, Stach 2, Baičev 1.

Branky ze 7m hodů: 2 – 2,
vyloučení: 4 – 4,
rozhodčí: Novotný, Uhlíř,
diváků: 184.

Tabulka a výsledky