V Kopřivnici nevyhrál ani jeden z lovosických týmů

Ve druhém kole 1 ligy staršího dorostu zajížděli Lovci společně s mladšími dorostenci a muži A mužstva do Kopřivnice.

2.kolo 1.ligy st.dorostu:

KH Kopřivnice – HK Lovosice
30:26 (13:13)

Lovo std - FM 06

Přijeli jsme do Kopřivnice s cílem zvýšit herní aktivitu  a navázat na výsledek z minulého kola v domácím prostředí. Bohužel se tak nestalo.

Jako by se vrátil loňský syndrom ze zápasů na Moravě. Už od úvodu utkání jsme tahali za kratší konec pomyslného zápasového provazu. Opět jsme byli ve všech činnostech o krok pozadu. V 5. min. za  stavu  1:3 se Lovci trochu zvedli a začali dokazovat, že hrát házenou taky umí a dokonce otočili na 9:8. Bohužel přišlo přerušení kvůli ošetření domácího hráče, tím naši kluci vypadli z rytmu a už nedokázali navázat na nasazený výkon. Opět začali dělat  technické chyby a díky tomu byl stav poločasu vyrovnaný 13:13.

Po důrazné domluvě od trenéra v šatně jsme věřili v obrat a hlavně v lepší a přesnější hru Lovců. Bohužel jsme pokračovali ve hře, se kterou jsme zakončili první poločas a dělali neustále zbytečné technické chyby. Tímto výkonem jsme často darovali soupeři míče zadarmo. Soupeř využil situace a obratem naše chyby trestal.

Dvacetpět technických chyb hovoří za vše, nepomohl už ani oddechový čas a zápas se dohrál pod taktovkou domácích. Právě vysoký počet technických chyb i hra některých našich Lovců jsou rozhodně k hlubšímu zamyšlení. Další utkání hrajeme v domácím prostředí s Ostravou a to v neděli 2. října od 14hodin.

Sestava a branky Lovců: Günl, Vodička – Poráč 4, Vích, Timko 3, Prokop 2, Malý 7, Štraus 2, Škromach, Karlovec 4, Stach 4/1.

Tabulka a výsledky