Z Kopřivnice body nevezeme

Před týmem mužů sehrál svoje další ligové utkání celek mladšího dorostu. Stejně jako Lovci „A“ nastoupili hráči proti Kopřivnici.

1. liga ml.dorostu:

KH Kopřivnice – HK FCC Město Lovosice
25:42 (14:20)

Lovo mld - FM 03

Sedmnácti brankový rozdíl vypadá na papíře opravdu hrozivě. Bohužel nás dohnal nedostatek hráčů. Do Kopřivnice jsme odjeli s 1 hráčem na střídání. Zranění, nemoce a kolize utkání obou dorosteneckých lig nás dostali do mírné nevýhody. Ale rozhodně jsme nejeli na utkání se sklopenou hlavou. Věřili jsme, že se dokážeme poprat o výhru. Nestalo se, ale ne proto, že bychom házenou neuměli. Utkání jsme prohráli v hlavě. Roztřásli se nám kolena a bojovnost se vytratila. Kluci moc chtěli, bohužel nám tréma svázala ruce a házenkářské štěstíčko se přiklonilo na stranu soupeře, vyhrávali osobní souboje a sporné míče jim padali do rukou. Klíčový moment utkání byla 12. – 16. minuta prvního poločasu, kdy nám soupeř šňůrou 5 branek v řadě odskočil na rozdíl 8 branek. Od 17.minuty jsme už jen stíhali příznivější skóre. Adam na začátku utkání moc šancí v brance neměl, ale po time-out se zklidnil a předvedl několik skvělých zákroků. Díky výkonu brankaře jsme v poločase prohrávali ’’jen’’ o 6 branek.

Bohužel ani druhý poločas změnu nepřinesl. V útoku jsme bojovali, ale vinou technických chyb jsme ztratili spoustu míčů, které nakonec skončily v naší brance. V obraně jsme nedodrželi taktické pokyny, které jsme si daly. Nepodařilo se nám eliminovat nejlepšího střelce Adama Očkoviče, který nám společně s Lukášem Kučeriakem nastříleli 22branek, což je skoro polovina konečného skóre.

Jedno nepovedené utkání nás rozhodit nemůže. Teď se musíme rychle oklepat a od příštího týdne pofrčíme tabulkou směrem vzhůru. V neděli 2.října hostíme doma HK Baník Most a těšíme se na napínavé derby. Budeme rádi, když nás přijdete ve 12:00 podpořit.

Sestava a branky: Bretfeld – Durček 9, Dojčinovič 7, Kovář 5, Donát 2, Malý 1, Burgr 1, Prášil

Tabulka a výsledky