Lovci začali přípravu na novou sezónu.

V pondělí začala pro házenkáře Lovosic příprava na nový soutěžní ročník. Základní informace o ní se dočtete v článku níže.

13103377_1076017259121746_5491172530098501013_n

Příprava Lovců na sezónu 2015/2016

Už pod vedením nové trenérské dvojice Milan Berka – Václav Toman začala pro házenkáře Lovosic příprava na nový soutěžní ročník. Tři týdny teď na naše hráče čeká rekondiční část. „Tréninky jsou vytrvalostního rázu, všechny absolvujeme venku. Běháme dlouhé tratě a to buď přímo na atletickém ovále nebo podél Labe, některé výběhy absolvujeme v Opárně,“ řekl k náplni tréninků trenér Milan Berka.

Tři týdny teď budou Lovci trénovat denně, aby se pak dočkali třítýdenního zaslouženého volna. Ještě předtím ale na některé z nich čeká účast na charitativním florbalovém turnaji v Benátkách nad Jizerou, na všechny pak přátelské utkání ve velkém fotbale proti hokejistům Litoměřic. „V úterý 21. června si tréninky zpestříme zápasem proti hokejistům a tréninkový posezónní blok bude zakončen ve čtvrtek 23. června, kdy si zahrajeme přátelské utkání také proti našemu fanklubu. Tímto bychom rádi ještě jednou poděkovali nejen jim, ale i všem našim fanouškům za jejich podporu a budeme se společně těšit na novou sezónu,“ nezapomněl poděkovat Berka příznivcům Lovců.

Tři týdny si pak budou Lovci užívat volna, aby se znovu potkali ve čtvrtek 14. července. Hned další den pak odjíždějí Lovci do Valteřic v Krkonoších, kde absolvují první část přípravy. Zde na tým čeká kromě tréninků také nezbytný teambuilding a tým již bude na novou sezónu v kompletní sestavě.

V současné době se někteří hráči doléčují po zranění a drobných lékařských zákrocích po uplynulé sezóně. Po pauze se do tréninků zapojil již Dominik Miko, který absolvuje vytrvalostní část přípravy. A jak bude vypadat tým Lovců pro novou sezónu? „Tým zůstal pohromadě, nikdo neodešel. Družstvo doplní levoruká spojka a hráč juniorské reprezentace David Bičiště přicházející z Plzně, který se k nám připojí v červenci. Z dorostu přišlo pět hráčů: Michal Konárik, Jiří Kalík, Filip Motejl, Radek Provinský a Arpád Gebur,“ upřesňuje Berka.

O dalších aktivitách Lovců vás bude informovat na našich stránkách. Zatím stejně jako trenér Milan Berka děkujeme všem našim fanouškům za jejich dosavadní přízeň! JSME JEDEN TÝM, MY A VY!

Kategorie: aktuality, tým "A" Rubriky: