Hodnocení sezóny v kategorii Lovců: starší dorost

V článku níže si můžete přečíst, jak hodnotí letošní odehranou sezónu 2015/2016 vedení kategorie starších dorostenců.

Hodnocení sezóny 2015-2016: starší dorost – HK Lovci Lovosic

STD 2015/2016

Po velmi povedené letní přípravě, kterou jsme absolvovali v Lovosicích a také na soustředění v Bělé pod Bezdězem, jsme následně sehráli několik kvalitních převážně vítězných přípravných zápasů jak s dorostenci, tak i s družstvy mužů.

Podzimní část soutěže probíhala zprvu podle plánu, záhy se však začaly objevovat první zdravotní problémy. I přes to jsme dokončili podzimní část na medailové příčce.

I zimní příprava se zpočátku jevila nadějně a nic nenasvědčovalo tomu, že by se mělo něco pokazit. Bohužel se ale našemu družstvu nevyhnuli komplikace v podobě několika dalších vážných zranění a nemocí, jejich vlivem šla úroveň finálové části přípravy poněkud dolů.

V jarním pokračování 1. Ligy STD tato velice smolná sezóna, co se týče velkého množství zranění, vygradovala a z celkového počtu 13 hráčů se kádr postupně zmenšil na 4 zdravé starší dorostence. Zápasy na konci soutěže jsme pak dohrávali jen s velkou pomocí hráčů mladšího dorostu. Díky těmto vážným zdravotním komplikacím jsme se postupně propadli až do středu tabulky a zůstali tak hluboko za očekáváním.

Družstvo staršího dorostu po této sezóně opouštějí hráči ročníku 97 – Jiří Kalík, Přemysl Čech, Radek Provinský, Filip Motejl, Arpád Gebur, Michael Konárik, Petr Čepelák a Filip Seyfryd, kteří tímto končí působení v této kategorii a začíná pro ně zcela nová etapa v družstvech mužů. V novém působišti jim přejeme mnoho úspěchů a nespočet velkých vítězství.

Ostatní hráči ročníku 98 – David Karlovec, Ondřej Poráč, Martin Prokop, Jan Richtr a Václav Vodička zůstávají a posílí je nově příchozí hráči z mladšího dorostu ročníku 99. Pevně věříme, že i nově budované družstvo bude bojovat o přední příčky první ligy STD.

Rádi bychom závěrem tímto poděkovali celému družstvu za odvedenou práci. Dále také velké poděkování patří i všem okolo, kteří náš celek po celou sezónu podporovali.

Realizační tým družstva STD – Lovci Lovosice