Starší dorostenci se Zlínem pouze remizovali

Ve dvacátém kole první ligy staršího dorostu přivítali naši Lovci celek Zlína. S posledním týmem tabulky nakonec zachraňovali aspoň bod.

20.kolo 1.ligy st.dorostu:

HK FCC Město Lovosice – HC Zlín
28:28 (14:13)

Lovo std - FM 04

Stejně jako mladší dorostenci, i celek staršího dorostu Zlína se krčil na chvostu ligové tabulky se ziskem pouhého bodu. Oproti tomu naši Lovci figurující na čtvrté příčce měli před nedělním zápasem bodů dvacetdva. Byli tak jasným favoritem střetnutí, svoji roli ale potvrdit nedokázali.

Se soupeřem se po celé utkání přetahovali o vedení. V prvním poločase dokázaly Lovosice udržovat vedení, ale bylo to pouze těsné v řádu 1-2 branek. Ani do konce poločasu se jim nepodařilo toto navýšit a do šaten tak odcházeli s minimálním náskokem 14:13.

Začátek druhé půle přinesl zlepšení a zdálo se, že by se nám mohlo konečně soupeři odskočit na výraznější brankový rozdíl (40.minuta 19:16). Zlín opět zabojoval a ve 48.minutě bylo srovnáno na 22:22, o chvíli později soupeř dokonce vedl 24:23. Od té doby jsme se marně snažili překlonit vedení zpět na naši stranu a ještě dvě minuty před koncem hostující celek těsně vedl. Nakonec se v poslední minutě trefil domácí Šimon Malý a získal tak pro Lovosice aspoň bod.

Lovcům patří čtvrtá příčka se ziskem 23bodů. V dalším kole přivítáme v neděli 8. května od 14hodin pro změnu předposlední tým tabulky Jičín. Snad se nám již povede lépe a roli favorita v tomto střetnutí dokážeme proměnit v zisk dvou bodů.

Komentář trenéra Radka Milera: „Po šedesáti minutovém trápení můžeme být rádi, že alespoň jeden bod zůstává doma v Lovosicích. I když úroveň hry soupeře nebyla nijak mimořádná, spíše naopak, tak nám se dnes bohužel nedařilo vůbec nic a navíc kluci soupeře pravděpodobně hodně podcenili. Během celého utkání jsme produkovali spoustu zbytečných chyb a tak se nám nedařilo výrazněji gólově hostům odpoutat, naopak jsme v závěru utkání byli rádi za vydřený bod.“

Sestava a branky Lovců: Bretfeld – Poráč 7, Timko, Baičev, Kalík 5, Stach, Štraus 3, Motejl 5, Čepelák, Malý Š. 2, Karlovec 3/2, Gebhart, Čech 1, Seyfryd 2.

7m hody: 2/2 – 5/4, vyloučení: 4 (ČK Poráč) – 1, rozhodčí: Lorenc, Polák.

Tabulka a výsledky

Kategorie: mládež, starší dorost Rubriky: