Starší dorostenci podlehli Jičínu

Stejně jako naši mladší dorostenci, i tým staršího dorostu měl za víkendového soupeře celek Jičína. Své mladší kolegy ale nenapodobil.

21.kolo 1.ligy st.dorostu:

HK FCC Město Lovosice – HBC Jičín
29:35 (14:17)

Lovo std - FM 03

Dva brankáři a sedm hráčů do pole, tak vypadala sestava našich Lovců ve 21.kole soutěže. Proti nám se postavil desátý tým tabulky, který jsme na podzim na jeho palubovce porazili o tři branky. Zranění a špatný zdravotní stav našich hráčů si nakonec vybral svoji daň v podobě prohry o šest branek.

Úvodní čtvrthodina vyšla lépe Lovcům, kteří po ní vedli 9:6. Jičín ale čtyřmi brankami v řadě otočil na 10:9 a vedení již ze svých rukou nepustil až do konce zápasu. V poločase vedl hostující celek o tři branky 17:14.

Našim hráčům nevyšel vstup do druhé půle, nejprve jsme nechali Jičín odskočit již na 21:15, později dokonce na rozdíl osmi branek 25:17 (40.minuta). Jičín si v poklidu pohlídal svoje vedení až do samého závěru, kdy naši házenkáři již jen kosmeticky upravili skóre na konečných 29:35.

Poslední kolo sehrají stejně jako mladší dorostenci v Zubří příští víkend. Soupeři patří druhá příčka v tabulce, na které také skončí i po skončení soutěže, naši Lovci jsou zatím pátí.

Komentář trenéra Milana Berky: „Zápas opět ve značně okleštěné sestavě, k tomu další tři hráči nastoupili se zdravotními problémy. Utkáni bylo od začátku vyrovnané,  když se oba celky střídaly ve vedeni. Závěr prvního poločasu pak bohužel vyzněl lépe pro hosty. Po nástupu do druhé půle jsme nechali soupeře odskočit na šest branek a do konce zápasu se nám již nepodařilo dostat se na dostřel. Alespoň malé pozitivum zápasu je, že všichni dohráli relativně ve zdraví a nikdo další se již nezranil.“

Sestava a branky Lovců: Gebur, Bredfeld – Kalík 7, Motejl 2, Čepelák 1, Karlovec 5, Škromach 4, Seyfryd 7.

7m hody: 0 – 1/1, vyloučení: 1 – 1, rozhodčí: Artl, Pešek, diváků: 104.

Kategorie: mládež, starší dorost Rubriky: