Mladší dorostenci vysoko porazili Jičín

Ve dvacátém první kole první ligy mladšího dorostu nastoupili naši házenkáři k zápasu proti celku Jičína.

21.kolo 1.ligy ml.dorostu:

HK FCC Město Lovosice – HBC Jičín
40:27 (17:12)

Lovo mld - FM 09

Pro zachování naděje na udržení nejvyšší soutěže museli naši mladší dorostenci znovu zvítězit a to se jim naštěstí podařilo. Proti devátému týmu tabulky vstoupili do zápasu velmi dobře a po pěti minutách vedli 5:1. I další průběh prvního poločasu patřil zcela jasně našemu týmu, který postupně navyšoval svůj náskok a pět minut před koncem první půle vedl již o deset branek 17:7. Do konce úvodní třicetiminutovky ale již nedokázal skórovat, zatímco Jičín se prosadil hned pětkrát a zkorigoval na poločasových 17:12.

Ještě deset minut udržoval hostující celek naději na bodový zisk (40.minuta 23:19), ale poté již Lovci konečně znovu výrazněji odskočili a získali tak definitivně uklidňující náskok (45.minuta 29:20). Nakonec jsme soupeře porazili o 13gólů 40:27 a připsali si šestou výhru v sezóně.

Díky těmto dvěma bodům se dostal na první nesestupovou příčku, přičemž první liga mladšího dorostu má před sebou poslední kolo. V něm nastoupíme příští víkend proti již jasnému vítězi ligy Zubří.

Sestava a branky Lovců: Bretfeld – Škromach, Dojčinovič 2, Baičev 5, Gebhart 2, Stach 11, Heřmanovský, Malý Š. 6/1, Timko 4, Kovář 5, Durček 2, Štraus 3, Vítek.

7m hody: 1/1 – 2/1, vyloučení: 1 – 1, rozhodčí: Artl, Pešek.

Kategorie: mládež, mladší dorost Rubriky: