Lovci zítra rozehrají utkání o 5.místo. Vyhrajte permanentku na příští sezónu!

První zápas ze série o konečnou 5.-6.příčku odehrají zítra v domácí hale naši Lovci. Jejich soupeřem bude Zubří.

Lovo-Zubr_22

Utkání o 5.-6.místo, 1.zápas:

HK FCC Město Lovosice – HC Zubří,
středa 11. 5. od 18hodin

V rámci středečního zápasu se budou losovat zpravodaje k utkání a hlavní cenou je tentokráte permanentní vstupenka na celou základní část sezóny 2016/2017.

Páté místo má pro nás cenu! 

Naši Lovci ve středu pokračují svoji cestu ve skupině o konečné 5.-8.místo. Jejich úvodním soupeřem byl tým Frýdku-Místku, který po výsledku 23:18 a 24:26 dokázali celkově překonat rozdílem tří branek a postoupit tak do utkání o konečné 5.-6.místo. V tomto zápase nás čeká Zubří, které v obdobném duelu dvakrát porazilo celek Jičína a změří tak síly právě s naším týmem.

Samozřejmě, jak pro naše Lovce tak pro našeho nejbližšího soupeře, je účast „jen“ ve skupině o 5.-8.místo, resp.v zápase o 5.-6.místo zklamáním a nenaplněním předsezónního cíle. Ale když už se nám do semifinále postoupit nepodařilo, rozhodně stojíme o to, abychom pro letošní sezónu vybojovali co nejlepší možné umístění! Tím je tedy zisk 5.příčky a k tomu musíme znovu lépe zvládnout dvojzápas se Zubřím. Podpořme naše Lovce a zkusme se vítězně rozloučit s letošní sezónou. JSME JEDEN TÝM, MY A VY!

2.utkání: sobota 14. 5. 19:00 HC Zubří – HK FCC Město Lovosice