Starší dorostenci na Nové Veselí nestačili.

Bohužel se starším dorostencům nepodařilo zopakovat bodový zisk, který předvedli jejich mladší kolegové. Oba týmy o víkendu nastoupily proti celkům z Nového Veselí.

18.kolo 1.ligy st.dorostu:

HK FCC Město Lovosice – Sokol Nové Veselí
26:28 (14:14)

Lovo std - FM 02

Na podzim jsme si ve třetím kole dokázali odvézt z palubovky Nového Veselí dva body za vítězství 25:23, tentokráte nám soupeř dvoubrankovou porážku vrátil a potvrdil třetí příčku v tabulce. Naši Lovci začali zápas lépe a po deseti minutách vedli o tři góly 6:3. Poté soupeř dokázal postupně srovnat hru i skóre a v 17.minutě dokonce třemi brankami v řadě otočil skóre ve svůj prospěch na 8:7. Zbytek prvního poločasu byl pak maximálně vyrovnaný a nerozhodně také utkání po třiceti minutách skončilo, když oba týmy dokázaly vstřelit čtrnáct branek.

Ani druhá půle nepřinesla žádný výrazný odskok ze strany jednoho z celků. Lovosice i Nové Veselí se střídaly ve skórování a vyrovnané skóre bylo k vidění do 45.minuty zápasu (21:21). Hosté pak přeci jen dokázali vybojovat těsné vedení, které později narostlo až na tři branky (26:23 a 27:24 pro Nové Veselí).  Naši Lovci čtyři minuty před koncem dokázali snížit na rozdíl jediné branky. Do konce utkání se pak již ale neprosadili, zatímco soupeř přidal v 58.minutě pojistku ve formě 28.branky. Nové Veselí si tak z Lovosic odváží oba body za vítězství 28:26.

V dalším kole jedou oba naše dorostenecké celky do Plzně, kde hrají v sobotu, konkrétně starší dorostenci od 12hodin. V tabulce patří našemu týmu 4.místo se ziskem 22bodů, třetí Nové Veselí má nyní na svém kontě bodů 25.

Komentář trenéra Radka Milera: „Sice jsme utkání prohráli, nicméně si cením toho že sestava výrazně doplněná mladšími dorostenci hrála vyrovnanou partii s momentálně druhým týmem 1. ligy staršího dorostu. Do hry se po dlouhodobém zranění částečně zapojil už i Filip Motejl. Naopak, nově bohužel onemocněl Arpád Gebur a těsně před utkáním se zranil Jirka Gűnl.“

Sestava a branky Lovců: Günl, Bredfeld – Poráč 4, Stach 2, Timko, Kalík 3, Prokop, Štraus, Motejl 5, Čepelák, Malý 4, Konárik 3, Čech, Seyfryd 5/1.

7m hody: 1/1 – 5/3, vyloučení: 7 – 8 (ČK Krčál), rozhodčí: Šiška, Navrátil, diváků: 106.

Tabulka a výsledky

Kategorie: mládež, starší dorost Rubriky: