Premiéra nejmenším Lovcům vyšla

V sobotu 16. dubna se v Chomutově konal turnaj pro nejmenší házenkáře a budoucí naděje. Zúčastnila se jej také dvě družstva Lovců.

Ústecká liga mini 4+1 – Chomutov
16.dubna 2016

Turnaje v Chomutově se opět zúčastnila dvě družstva  minižáků HKM Lovosice. Velkou radost trenérům udělali hráči družstva Lovosice II, které bylo složeno převážně z dětí narozených v letech 2007 a 2008. Jejich projev na hřišti byl dobrým příslibem do budoucnosti. Projevili bojovné srdce a i když hráli vlastně na takovém turnaji poprvé v životě, nebylo to na jejich hře vidět. Spokojenost s hrou obou družstev, především v útočné fázi. S obranou je to horší a především u družstva Lovosice I se jedná  spíš o lajdáctví než o neumění. Oba lovosické celky nepoznaly porážku a zaslouží pochvalu  i za bezproblémové chování mimo hřiště.

Sestava Lovosice I: Toužimský Jáchym v brance – Šafránek Franta, Daniel Tučka, Křížek Martin, Zámyslický Martin, Srba David, Paur Václav, Bereš Jan.

Sestava Lovosice II: Šírek Samuel v brance – Skalický Adam, Gebhart Standa, Gebhart Jakub,  Dvořáček Václav, Fornbaum Matěj.

Bojovnost hráčů Lovosice II potvrzuje celkové skóre  82:52

Kategorie: minižáci, mládež