Vítězný poločas nakonec k výhře nevedl

Také na starší dorostence čekal v nedělním souboji soupeř z Frýdku-Místku. Týmu se bohužel vítězství jejich mladších kolegů nepodařilo zopakovat.

1.liga st.dorostu, 16.kolo:

HK FCC Město Lovosice – SKP Frýdek-Místek 32:40 (19:15)

Lovo std - FM 09

Dvanáctibrankovým rozdílem prohráli naši starší dorostenci druhý poločas utkání proti Frýdku-Místku a ztratili tak nadějné pětigólové vedení, na které dosáhli po třiceti minutách hry.

Úvodní čtvrthodina hry patřila hostujícímu celku, který si v ní dokázal udržovat 1-2brankové vedení (16.minuta 9:11). Úsek mezi 16.-23.minutou se naopak nad míru vydařil našemu týmu, který soupeři povolil vstřelit jedinou branku, zatímco sám byl úspěšný hned sedmkrát. Z toho rezultoval stav 16:12 ve 23.minutě utkání a nakonec pětibrankový náskok po prvním poločase.

Bohužel druhá půle našim Lovcům vůbec nevyšla, i když začátek obratu nenasvědčoval (35.minuta 23:19). Bohužel jsme mezi 35.-45.minutou nedokázali skórovat a soupeř toho využil k otočení skóre ve svůj prospěch (23:25). V dalších minutách nám utekl již na rozdíl tří branek, aby nakonec v poslední desetiminutovce definitivně rozhodl utkání ve svůj prospěch.

Bohužel jsme tak v domácím prostředí přišli o cenné dva body v boji o medaili a budeme se je snažit získat zpět v příštím kole, kdy po velikonoční přestávce jedeme do Brna. Zde hrajeme zápas 17.kola v neděli 3. dubna od 17hodin.

Komentář trenéra Radka Milera: „Sice jsme v první půli dokázali nepříznivé skóre otočit v náš prospěch a od patnácté minuty jsme soupeře přehrávali, nicméně celou druhou půli jsme kazili prakticky vše na co jsme sáhli. Od proměňování vyložených šancí, přes technické chyby, až po hodně špatnou obranu. Citelná ztráta několika hráčů díky zranění se tak bohužel plně projevila.“

Sestava a branky Lovců: Gebur, Günl – Poráč 2, Baičev 1, Kalík 7, Prokop 5, Štraus 2, Čepelák 4, Richter 6/2, Malý, Škromach, Čech 1, Seyfryd 4.

Výsledky a tabulka

Kategorie: mládež, starší dorost Rubriky: