Starší žáci na turnaji Žákovské ligy

V sobotu 19.3.2015 se starší žáci zúčastnili turnaje 4. kola Žákovské ligy, který organizoval klub TJ Sokol Vršovice.

4.kolo Žákovské ligy starších žáků, Praha – Vršovice.

V sobotu 19.3.2015 se starší žáci zúčastnili turnaje 4. kola Žákovské ligy, který organizoval klub TJ Sokol Vršovice. Družstvo zajíždělo k turnaji ve výrazně improvizované sestavě, kdy nemohly za družstvo startovat opory družstva Honza Durček, Venca Kovář, kteří byli nominováni na neděli do velmi důležitého utkání družstva MLD. Z důvodu dodržení kontroverzního pravidla „Omezení startu hráčů“ byl jejich start v turnaji ŽL tímto pravidlem vyloučen. Kromě absence těchto hráčů družstvo startovalo bez dalších opor Dana Dojčinoviče (USA), Pepy Staňka (nemoc) a Víti Svobody (zranění).

Do kádru byli dodatečně zařazeni Tomáš Lopata a Michal Bednařík (oba MLŽ) a svou premiéru v ŽL si odbyl David Kuchárik. Když den před odjezdem onemocněl i Mára Šuma, tak naše družstvo odjíždělo do Prahy s 8 hráči do pole + 2 brankáři.

Hodnocení trenéra Ondry Havlovce:

„Hráči, kteří nedostávali až takový herní prostor v Žákovské lize, měli možnost prokázat svůj aktuální výkonnostní potenciál. Veškerá jejich snaha a nasazení byly limitovány jejich herní a fyzickou vyspělostí. Všichni hráči podali bojovný, srdnatý výkon na hranici fyzické a zejména psychického vypětí. Nehledě na dosažené výsledky, chtěl bych hráče nesmírně pochválit zejména za to, že nesložili zbraně a rvali se o každou branku. V průběhu turnaje se přidala i zranění, která nás donutila odehrát poslední dva zápasy téměř bez střídání, kdy v poli musel vypomoct i jeden z brankářů ….“

Výsledky Lovců:

HK FCC Město LOVOSICE vers. HC ZUBŘÍ 15:32 (8:16)
HK FCC Město LOVOSICE vers. ROŽNOV p. R. 21:24 (11:9)
HK FCC Město LOVOSICE vers. VELKÁ BYSTŘICE 21:35 (10:22)
HK FCC Město LOVOSICE vers. TJ Sokol VRŠOVICE 17:25 (6:11)