Mladší dorostenci podlehli Karviné o osm branek.

Ve čtrnáctém kole první dorostenecké ligy se oba celky dorostu střetly s protivníkem z Karviné. Mladší dorostenci pak na svého soupeře nestačili.

1.liga ml.dorostu, 14.kolo:

HK Lovosice – HCB Karviná
28:36 (14:20)

141205_mlD-ce006Karviná přijela do Lovosic jako čtvrtý celek tabulky v roli jasného favorita. Na svém kontě měla 15bodů, naši házenkáři na 11.příčce bodů šest. Průběh utkání pak také odpovídal tabulkovému postavení obou celků. Naši házenkáři dokázali s protivníkem držet krok do stavu 5:5. Pak přišla čtyřgólová série hostů a Karviná odskočila na 5:9 z pohledu domácích. Hostující celek dokázal v dalších minutách svoje vedení ještě navýšit a do šaten odcházel s vedením 20:14.

Druhý poločas přinesl vyrovnanější průběh, Karviná v něm svoje vedení udržela a nakonec přidala ještě o dvě branky navíc. V celkovém součtu vyhrál hostující celek 36:28 a udržel tak kontakt s týmy na bronzové příčce ligové tabulky.

V dalším kole jedou naši mladší dorostenci stejně jako starší dorost na Duklu, kde hrají v sobotu 12. března od 12hodin. Dukle patří v tabulce první ligy mladšího dorostu třetí příčka.

Komentář vedoucího týmu Jiřího Vodičky: „Začátek zápasu se pro nás vyvíjel slibně a do deváté minuty jsme s Karvinou drželi krok. Pak jsme ale díky našim technickým chybám a neproměňováním vyložených šancí umožnili soupeři získat výrazné vedení. Do druhé půle vstoupili naši mladí Lovci s odhodláním něco s nepříznivým výsledkem udělat, ale soupeř byl dravější a zdramatizování zápasu nepřipustil.“

Sestava a branky Lovců: Günl, Bretfeld – Škromach 1, Malý, Baičev 3, Gebhart 1, Stach 11, Vraný 1, Prášil, Malý 6/3, Timko 2, Staněk, Durček 2, Štraus 1.

7m hody: 4/3 – 1/1, vyloučení: 5 (ČK přímá Prášil) – 4, rozhodčí: Melka, Studecký, diváků: 58.

Tabulka a výsledky