Dukla potvrdila proti Lovcům medailové pozice

V patnáctém kole první ligy mladších dorostenců zajížděli naši Lovci do Prahy, kde se utkali s třetím týmem tabulky Duklou Praha.

15.kolo – 1.liga ml.dorostenci:

HC Dukla Praha – HK Lovosice
39:22 (18:11)

141205_mlD-ce006

Dukla Praha byla před zápasem jasným favoritem a svoji pozici proti našemu celku také potvrdila. Se soupeřem jsme dokázali držet krok do stavu 5:4 (7.minuta). O tři minuty později již Dukla sérií branek dokázala odskočit na pětigólový rozdíl 9:4 a protože našim střelcům se dařilo na góly domácích odpovídat bohužel jen občas, vedli Pražané v poločase rozdílem sedmi branek 18:11.

Lovcům se nevydařil vstup do druhého poločasu. Dukla během pěti minut utekla již na rozdíl jedenácti branek 22:11. Zápas pak dovedla bez problémů do vítězného konce, když svoje vedení navýšila až na konečných 39:22.

Našim házenkářům patří po patnáctém kole jedenáctá příčka se ziskem šesti bodů. V příštím kole sehrajeme důležité utkání se sousedem v tabulce, když do Lovosic přijede desátý Frýdek-Místek. Ten má na svém kontě devět bodů a naši házenkáři se budou snažit jeho náskok zminimalizovat.

Sestava a branky Lovců: Günl, Bredfeld – Škromach, Baičev, Gebhart 1, Stach 7, Malý Š. 4/1, Malý K., Kovář 1, Durček 6, Štraus 3.

7m hody: 2/2 – 3/1, vyloučení: 2 – 0, rozhodčí: Deml, Dvořáček, diváků: 72.

Výsledky a tabulka

Kategorie: mládež, mladší dorost Rubriky: