Derby se mladšímu dorostu nevyvedlo.

Třinácté kolo první ligy mladšího dorostu přineslo regionální derby mezi našimi Lovci a Baníkem Most. Důležitý zápas se ale Lovcům nepodařil.

1.liga ml.dorostu:

HK Baník Most – HK Lovosice
25:21 (15:12)

141205_mlD-ce004

V 5.minutě byl stav utkání 2:2, ale bylo to bohužel naposledy, kdy se našim házenkářům podařilo srovnat skóre zápasu. Domácí si poté vypracovali až čtyřbrankový náskok a v poločase pak odcházeli do šaten s vedením 15:12.

Ani ve druhé půli se bohužel Lovcům nedařilo vedení soupeře zkorigovat nebo vymazat. Naopak to byl Most, který svůj náskok ještě navýšil. Nakonec se nám díky vydařené závěrečné pětiminutovce podařilo aspoň kosmeticky upravit stav zápasu na konečných 25:21.

Po třinácti kolech patří našemu týmu bohužel až jedenáctá příčka se ziskem šesti bodů. V dalším kole hostíme v naší hale čtvrtý tým tabulky Karvinou, se kterou sehrajeme zápas 14.kola v neděli 6. 3. od 12hodin.

Komentář trenéra Milana Berky: „Nepovedl se nám vstup do utkání a rychle jsme prohrávali o tři branky. Hra se poté srovnala, ale nám se ani nadále nedařilo vyrovnat skóre a to až do konce prvního poločasu. Ve druhé půli jsme nedokázali využít naše dobré střelecké příležitosti a soupeř nám odskočit již na rozdíl šesti branek. Zápas se nám v závěru již jen podařilo zkorigovat. V utkání jsme hodně zaostali za našimi možnostmi. Pochvalu zaslouží brankáři Günl a Bretfeld.“

Sestava a branky Lovců: Günl, Bredfeld – Škromach, Dojčinovič 2/1, Baičev 1, Gebhart 1, Stach 3, Vraný, Prášil, Kovář 1, Malý 4/3, Timko 1, Durček 6, Štraus 2.

7m hody: 5/4 – 7/6, vyloučení: 5 – 3, rozhodčí: Matys, Kasík, diváků: 193.

Tabulka a výsledky

Kategorie: mládež, mladší dorost Rubriky: