Ani starší dorostenci na Duklu nestačili

V zápase šestnáctého kola první ligy staršího dorostu sehrály oba týmy dorostenců svoje střetnutí proti pražské Dukle.

16.kolo 1.ligy st.dorostu:

HC Dukla Praha – HK Lovosice
33:17 (14:8)

141205_stD-ce055

Naším posledním soupeřem v dorostenecké soutěži byla Dukla, která stejně jako její muži suverénně vede ligovou tabulku. Tým staršího dorostu letos v sezóně dokonce ztratil jediný bod za remízu s Novým Veselím.

Dukla naše Lovce na podzim porazila o tři branky 28:25 a ani doma, navíc proti našemu oslabenému celku, nezaváhala. Hostující tým dokázal s favoritem držet krok jen do 13.minuty zápasu, kdy na ukazateli svítil stav 6:5 pro domácí. Dlouhých osm minut jsme pak bohužel nedokázali skórovat, zatímco Dukla se prosadila hned osmkrát a vybudovala si tak luxusní náskok 14:5. Ten jsme do konce poločasu dokázali zkorigovat na 14:8.

Ve druhém poločase Dukla nepřipustila snížení svého náskoku, naopak dokázala svoje vedení ještě navýšit až na konečných 33:17. Naši házenkáři i nadále zůstávají na třetí příčce soutěže a mají tak šanci na zisk medaile. V dalším kole hostíme v neděli od 14hodin celek Frýdku-Místku.

Komentář trenéra Radka Milera: „Ve značně oslabené sestavě jsme dokázali držet s Duklou krok pouze prvních deset minut utkání. Hra se nám ještě více rozpadla po zcela zbytečném a nesmyslném faulu Michaela Konárika a jeho následném vyloučení. V obraně jsme při postupném útoku soupeře dokázali hrát poměrně vyrovnanou partii.  Propadli jsme však hlavně při neproměňování šancí a vytvořením velké spousty  technických chyb, po kterých nás Dukla následně nemilosrdně trestala v rychlém útoku. S přibývajícím časem pak skóre v náš neprospěch výrazně narůstalo.“

Sestava a branky Lovců: Gebur, Vodička – Baičev 1, Kalík 7, Prokop 2, Štraus 1, Čepelák 3, Richter 1/1, Malý, Konárik, Čech 2, Škromach.

7m hody: 0 – 1/1, vyloučení: 1 – 2 (ČK Konárik), rozhodčí: Deml, Dvořáček, diváků: 80.

Výsledky a tabulka

Kategorie: mládež, starší dorost Rubriky: