Podpořte Lovce proti Plzni a získejte na Kopřivnici vstup zdarma!

Již tuto neděli proběhne v hale Chemik šlágr extraligy a repríza posledního finále mezi našimi Lovci a mistrovskou Plzní. Pro fanoušky je pak připravena speciální nabídka.

Talent18.kolo extraligy:

HK FCC Město Lovosice – Talent M.A.T. Plzeň
neděle 21. února 10:25

Zápasový trojboj čeká na naše házenkáře, když v průběhu sedmi dní (neděle 21. – sobota 27. února) sehrají hned tři důležité zápasy. Dva z nich budou extraligové a budou na sebe navazovat systémem prodeje vstupenek (vysvětlíme dále), třetím bude utkání semifinále Českého poháru.

První souboj se bude odehrávat v neděli 21. února od 10:25 hodin, kdy naši Lovci v repríze loňského finále přivítají obhájce titulu Plzeň. Na podzim naši borci utrpěli v hale Talentu porážku o osm branek a určitě bychom chtěli soupeři tuto prohru vrátit. V roce 2016 máme za sebou tři výhry (2x extraliga, 1x Český pohár) a chceme rozhodně vítěznou bilanci prodloužit, i když proti nám bude stát soupeř z nejsilnějších.

Pro všechny fanoušky tady navíc máme atraktivní nabídku, když každý, kdo se v sobotu 27. února prokáže při vstupu platnou vstupenkou z nedělního utkání proti Plzni, bude mít ZDARMA vstup na utkání 19.kola extraligy proti Kopřivnici (sobota 27. února 16hodin).

A jak vidí nedělní zápas s Plzní trenér Lovců Vladimír Šuma? „Čeká nás jedno z nejtěžších utkání v základní části. Jedná se o soupeře, který v posledních sezónách získal mistrovský titul, ale my s ním dokážeme v domácím prostředí odehrát vyrovaná utkání. Věřím, že se nám to podaří i teď a můžeme bodovat. Plzeň se dá porazit, i když ne porážet. Věřím v úspěch a další posun směrem k play-off a k vrcholu Českému poháru. My máme za sebou tři vítězná utkání a budeme chtít ve vítězném tažení pokračovat, takže domácí vítězství by mělo být klíčem k dalšímu úspěchu. Jsem rád, že jsme již v kompletní sestavě, když se zapojili poslední marodi Miko i Motl. Samozřejmě u nich není stoprocentní fyzička, ale dokáží ji nahradit bojovností a odhodláním s tím, že čekáme pozvolný nástup formy s optimalizací směrem k play-off.“

Utkání začíná v naší hale v neděli v 10:25 hodin a rozhodně doporučujeme všem fanouškům, aby si tento atraktivní souboj plný emocí nenechali ujít! NEZAPOMEŇTE, ŽE VSTUPENKA Z NEDĚLNÍHO ZÁPASU ZNAMENÁ VOLNÝ VSTUP NA UTKÁNÍ S KOPŘIVNICÍ! Přijďte nás podpořit, jsme jeden tým, my a vy!

Představení soupeře: Talent M.A.T. Plzeň

V současné extraligové tabulce potvrzuje Plzeň roli favorita i pro letošní sezónu, když zaostává o jediný bod za zatím skvěle hrající Duklou. Západočeši mají na svém kontě dvacetšest bodů za dvanáct výher, dvě remízy a tři prohry. V tabulce je tak na druhém místě o bod za Duklou a s náskokem dvou bodů před duem Zubří-Hranice.

Plzeň, jako obhájce loňského titulu a největší favorit i letošního ročníku, nevstoupila do soutěže úplně nejlépe. V prvním kole sice vybojovala dva body za těsnou výhru 23:22 v Brně, v dalším kole ale v televizním duelu doma jen remizovala s Frýdkem-Místkem a ve třetím kole přišla již zmiňovaná prohra v Jičíně. Pak přišla trojice zápasů s papírově lehčím soupeřem a týmy, se kterými se naši Lovci naopak natrápili. Suverénní výhry s Litovlí a Zlínem, ale i přesvědčivá šestibranková výhra v Kopřivnici, posunuli Plzeň tam, kam patří a kde ji házenkářská veřejnost očekává. V dalších kolech sice Plzeň prohrála v Karviné nebo překvapivě doma se Zubřím, ale přivezla cenné body z Frýdku-Místku nebo bodovala na Dukle, což ji při vyrovnanosti letošní sezóny vyneslo na druhou příčku.

S naším celkem se v loňské sezóně utkala celkem pětkrát s bilancí 4 výhry a 1 prohra ve prospěch Západočechů. Letos jsme se s Plzní potkali jednou v rámci 7.kola a soupeř vyhrál suverénně 36:28.

Sezóna 2014/2015

Základní část:

  • Lovosice – Plzeň 31:27
  • Plzeň – Lovosice 35:25

Finále play-off:

  • Plzeň – Lovosice 26:18
  • Plzeň – Lovosice 33:25
  • Lovosice – Plzeň 21:22

Sezóna 2015/2016

  • Plzeň – Lovosice 36:28

V týmu vedeném stejně jako v předcházejících sezónách bývalým vynikajícím pivotem a českým reprezentantem Martinem Šetlíkem, došlo před sezónou k několika změnám. V kolonce odchodů stojí za zmínku přestup českého reprezentačního pivota Leoše Petrovského do polského týmu Pulawy. V kolonce příchodů můžeme zmínit příchod Davida Poloze, nadějného křídelníka, z týmu Zlína a také přestup „našeho“ Josefa Jonáše. Ten ale dostává prozatím pouze minimum příležitostí. Vedení klubu vyhlásilo stejně jako v loňském roce za cíl sezóny obhajobu titulu v domácí soutěži.

Nejlepším střelcem Plzně v letošním ročníku je zatím spojka Milan Škvařil se 102góly, který patří k tahounům a hlavním postavám družstva. Hned za ním je šikovný Michal Tonar s 97 vstřelenými góly. Plzni zatím chybí zraněný Petr Linhart, kterého měl nahradit právě Josef Jonáš.

Kategorie: aktuality, tým "A" Rubriky: ,