Poděkujte svým trenérům!

Startuje druhý ročník ankety Díky, trenére! V minulém ročníku se mezi nejlepší padesátku dostala i naše trenérka Andrea Řezníčková. Možná máme v Lovosicích i dalšího trenéra, kterému stojí za to poděkovat..

VB_mlz_2016_1Níže si můžete přečíst informace ohledně ankety a veškeré další podrobnosti najdete na stránce akce http://dikytrenere.cz/ . Nominovat svého trenéra pak můžete zde: http://dikytrenere.cz/site/nominate-coach . 

Informace od organizátorů soutěže

Poděkování trenérům mládeže do 15 let. V minulém roce jsme spustili sportovně-společenskou akci, ve které mohl každý poděkovat svému oblíbenému trenérovi. A letos v tom chceme pokračovat!

Děkujeme, že jste v roce 2015 nominovali trenérku nebo trenéra. Naplnili jste tím smysl celé akce. Dodejte jim energii do jejich záslužné činnosti také v letošním roce! Trenéra můžete znovu nominovat a tím ocenit jeho práci. Nově jsme při vyplňování údajů zavedli otevřené otázky, napište nám něco hezkého o trenérovi nebo trenérce a my z toho třeba přineseme článek.

Zúčastněte se také letos akce Díky, trenére! Vámi nominovaní trenéři mohou získat ceny v celkové hodnotě 175 tisíc korun! A jak se ceny rozdělí?

1. místo: 100 tisíc korun (vítěz obdrží 50 tisíc korun na zahraniční stáž a navíc 50 tisíc korun jako příspěvek jeho klubu na práci s dětmi)

2. místo: 50 tisíc korun (polovina půjde na zahraniční stáž a druhá půlka jako příspěvek na klub)

3. místo: 25 tisíc korun na zahraniční stáž

Velké finále s názvem Den trenérů mládeže se uskuteční v listopadu.

Trenérkám a trenérům sílu a zdar!

Kategorie: aktuality